Futsal

Elrajtol a 2022–2023-as bajnoki szezon, a Kecskemét gárdáját fogadjuk augusztus 15-én 18 óra 30 perckor a Haladás Sportcsarnokban. Szezonbérlet is újra kapható, részletek az alábbi cikkünkben.

Élvonalbeli futsalosaink lóasszisztált csapatépítő délutánon vettek részt a toronyi Tíz Holdas Pagony Lovasiskolában. A gyönyörű környezetben nem mindennapi feladatokkal, közös vacsorával a tűz mellett és családias hangulatban készíthette fel lelkét is csapatunk az új idényre.

Péntek délután ismét megmérkőzött élvonalbeli futsalcsapatunk az SG Kecskemét Futsal gárdájával, a jó iramú felkészülési találkozó 4–4-es döntetlennel zárult. Fehér Dániel és Hajmási Milán egyszer volt eredményes, Dróth Zoltán csapatkapitányunk duplázott.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 8–4-es vereséget szenvedett hazai környezetben a lengyel Rekord Bielsko-Biala együttesétől. Utolsó felkészülési mérkőzésünkön Szalmás Zoltán, Henrique Diniz, Hajmási Milán, valamint Vas Ádám szerezték góljainkat.

A 2022–2023-as szezonra tréningező élvonalbeli futsalcsapatunk 7–3-as sikert aratott első erőfelmérőjén az SG Kecskemét Futsal együttese ellen. Hajmási Milán duplázott, az előző idény legjobbjának megválasztott Dróth Zoltán, az év felfedezettje, Szalmás Zoltán, valamint Henrique Diniz és Vatamaniuc-Bartha Dávid is betalált, az utolsó percben pedig saját nevelésű fiatal tehetségünk, Knizs Olivér is eredményes volt.

NB I.-es futsalcsapatunk 3–3-as döntetlent játszott a lengyel Record Bielso-Biala ellen harmadik felkészülési mérkőzésén. A rendkívül fordulatos, kiélezett találkozón együttesünkből Fehér Dániel, Henrique Diniz, valamint Dróth Zoltán volt eredményes.

A Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága csapatkapitányunknak, Dróth Zoltánnak ítélte az NB I. legjobb játékosa elismerést, Alasztics Marcell hálóőrünket szavazták meg a legjobb kapusnak, míg fiatal tehetségünk, Szalmás Zoltán lett a 2021­–2022-es szezon felfedezettje.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk hazai pályán kezdi meg a 2022–2023-as szezon küzdelmeit, majd Veszprémbe utazunk, a harmadik fordulóban pedig az újonc Magyar Futsal Akadémiát fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban. 

Brazil játékossal erősítettük meg keretünket. A 25 éves jobblábas védő, Arnon Santos Cassemiro az olasz első osztályból érkezett hozzánk, de szerepelt már a szlovén élvonalban is, ahol bronzérmet szerzett a FC Litija csapatával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top