Futsal NB II.

Másodosztályú futsalcsapatunk 3–1-es vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club otthonában. Egyetlen találatunkat Vidák Balázs csapatkapitányunk szerezte.

A tabellaelső TFSE-11TeamSports otthonában szenvedtek 8–2-es vereséget másodosztályú futsalosaink. A találkozón Kovács Máté és Dobos Dávid szerezte találatainkat.

Az alapszakasz utolsó fordulójában másodosztályú futsalcsapatunk 7–5-re győzte le hazai környezetben a Nagykanizsai FC együttesét. Sziffer András legénysége a harmadik helyen zárta a bajnokság első szakaszát. Következik a felső-házi folytatás.

Másodosztályú futsalosaink 3–3-as döntetlent értek el az UTE ellen a Haladás Sportcsarnokban. Fehér Dániel kétszer volt eredményes, valamint Sodics Ádám talált be csapatunkból az izgalmas párharcon.

Az alapszakasz utolsó előtti fordulójában másodosztályú futsalcsapatunk 3–0-ra nyert a MAD DOGS-Viadukt SE vendégeként.

Az ELTE-BEAC vendégeként az első félidőben Kárász Noel révén megszereztük a vezetést, azonban több gólt már nem tudott szerezni másodosztályú futsalcsapatunk, és végül 4–1-es vereséget szenvedett riválisunk otthonában.

A pontvadászat 16. fordulójában hazai környezetben győzte le 7–2-re másodosztályú futsalcsapatunk az érdi Asterix SC gárdáját. Ez a magabiztos siker egyben azt jelenti, hogy az alapszakaszt követő folytatásban a felső-házban szerepelnek majd a mieink.

Gólképtelenek voltunk az első játékrészben, végül 6–4-re múlt felül minket a Nagykanizsa gárdája a Haladás Sportcsarnokban. A második félidőben Vidák Balázs duplázott, majd Kárász Noel és Körmendy Gábor talált be.

A tabella élmezőnyében állomásozó UTE vendégeként 15–1-es vereséget szenvedett másodosztályú futsalcsapatunk. Játékosaink többsége három nap alatt immár harmadszor lépett parkettre, ez pedig rá is nyomta bélyegét a teljesítményükre.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top