Futsal NB II.

Másodosztályú futsalegyüttesünk 5–1-es vereséget szenvedett a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE csapata otthonában. Egyetlen találatunkat Kiss Patrik szerezte a 15. percben.

Másodosztályú futsalcsapatunk 4–3-as vereséget szenvedett a TFSE-11Teamsports gárdájától a Haladás Sportcsarnokban. A bajnoki nyitányon a mesterhármast jegyző Fehér Dániel szerezte góljainkat a második félidőben.

Másodosztályú futsalosaink 4–0-s vereséget szenvedtek a Nagykanizsa vendégeként. Sziffer András NB II.-es keretéből néhányan az élvonalbeli csapattal meccseltek, így utánpótláskorú játékosaink több tapasztalatszerző játékpercekkel gazdagodtak a mérkőzésen.

Sziffer András vezette NB II.-es futsalcsapatunk már javában készül a bajnoki nyitányra, amely a Haladás Sportcsarnokban vár ránk a TFSE-BeStrong gárdája ellen.

Másodosztályú futsalosaink 11–6-ra maradtak alul a PTE PEAC-B BUILD&TRADE otthonában. Érettségiző fiataljaink nélküli keretünket mindössze hat játékosunk alkotta, ráadásul hálóőr sem állt rendelkezésünkre. A tisztes helytállást így is teljesítette csapatunk, Kovácsics Richárd és Dobány Patrick – aki egyben a kapuban is állt – duplázott, valamint Vidák Balázs és Körmendy Gábor iratkozott fel a gólszerzők közé.

NB II.-es futsalcsapatunk nagyszerű hajrájával megszerezte története első bronzérmét! Másodosztályú együttesünk 5–5-ös döntetlent játszott utolsó mérkőzésén a bajnokesélyes, végül ezüstérmes TFSE-BeStrong gárdája ellen. Kiss Patrik és Puhr Bálint góljával, valamint élvonalbeli játékosunk, Nagy Kevin triplájával végig vezettünk a párharcon; az egalizálást az utolsó két minutumban emberelőnyös játékkal érte el riválisunk. 

Másodosztályú futsalosaink 8–6-os vereséget szenvedtek a Mad Dogs Futsal ellen. Riválisunk az első játékrészben hatszor volt eredményes a Haladás Sportcsarnokban, míg mi csak a második felvonásban kezdtük el a gólgyártást. Volner Bence és Dobos Dávid duplázott, valamint Körmendy Gábor és Sodics Ádám volt eredményes a találkozón.

Utolsó hazai találkozóján 18–5-ös győzelmet aratott az UTE ellen másodosztályú futsalcsapatunk. A gólparádés revansot élvonalbeli játékosainkkal kiegészülve vettük az idegenbeli vereségért.

A bajnokságot vezető TFSE-BeStrong gárdája ellen nyert 5–1-re másodosztályú futsalcsapatunk a Haladás Sportcsarnokban. Az első félidőben megszereztük a vezetést Knizs Olivér találatával, aki a második játékrész elején tovább növelte vezetésünket. A folytatásban Vidák Balázs és Volner Bence is sikeres volt, majd a végeredményt Dobos Dávid utolsó perces gólja állította be.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top