Futsal NB II.

Másodosztályú futsalosaink a zárófordulóban 6–5-re maradtak alul a bajnok TFSE-11TeamSports együttesével szemben. A gólzáporos és fordulatos párharcon Vincze Bálint mesterhármast jegyzett, valamint Sodics Ádám és Kovácsics Richárd volt eredményes. A bajnokságban a negyedik helyet szerezte meg Sziffer András irányította csapatunk.

Másodosztályú futsalcsapatunk a tabellamásodik UTE otthonában szenvedett 7–6-os vereséget. Vincze Bálint négy ízben vette be vendéglátónk kapuját, valamint Kárász Noel és Körmendy Gábor is sikeres volt a találkozón.

Másodosztályú futsalosaink 3–3-as döntetlent értek el az UTE ellen a Haladás Sportcsarnokban. Fehér Dániel kétszer volt eredményes, valamint Sodics Ádám talált be csapatunkból az izgalmas párharcon.

Az ELTE-BEAC együttesét győzték le 8–4-re hazai környezetben másodosztályú futsalosaink. Kovácsics Richárd gólját Vincze Bálinté követte, majd a félidei eredményt Fehér Dániel és Kovács Máté találata alakította ki. A második játékrész Fehér Dániel duplájával indult, majd Kiss Patrik talált be, végül pedig Sodics Ádám volt sikeres.

Az ELTE-BEAC vendégeként az első félidőben Kárász Noel révén megszereztük a vezetést, azonban több gólt már nem tudott szerezni másodosztályú futsalcsapatunk, és végül 4–1-es vereséget szenvedett riválisunk otthonában.

Másodosztályú futsalcsapatunk 3–1-es vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club otthonában. Egyetlen találatunkat Vidák Balázs csapatkapitányunk szerezte.

Gólképtelenek voltunk az első játékrészben, végül 6–4-re múlt felül minket a Nagykanizsa gárdája a Haladás Sportcsarnokban. A második félidőben Vidák Balázs duplázott, majd Kárász Noel és Körmendy Gábor talált be.

A tabellaelső TFSE-11TeamSports otthonában szenvedtek 8–2-es vereséget másodosztályú futsalosaink. A találkozón Kovács Máté és Dobos Dávid szerezte találatainkat.

Az alapszakasz utolsó fordulójában másodosztályú futsalcsapatunk 7–5-re győzte le hazai környezetben a Nagykanizsai FC együttesét. Sziffer András legénysége a harmadik helyen zárta a bajnokság első szakaszát. Következik a felső-házi folytatás.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top