Utánpótlás-labdarúgócsapataink közül U14-eseink megnyerték bajnokságukat, U16-osaink a második helyen végeztek, míg U17-eseink megszerezték a bronzérmet. U15-ös együttesünk pedig a nyolcadik helyen zárt. U13-as és U12-es fiataljaink hazai győzelemmel tudták le utolsó hazai mérkőzésüket.

Harmadosztályú labdarúgócsapatunk 1–0-s vereséget szenvedett az idény utolsó játéknapján csoportunk bajnokától, az OPUS TIGÁZ Tatabánya együttesétől. A mérkőzést követően szurkolóink szeretetteljesen búcsúztatták az NB III.-as szezonban először szereplő csapatunkat.

Harmadosztályú labdarúgóink 1–1-es döntetlent játszottak a bajnokaspiráns Bicskei TC ellen. Vezető találatunkat Szenczi Bence szerezte a 13. percben, azonban vendégeink a 70. minutumban büntetőből egalizáltak.

Utánpótlás-labdarúgócsapataink közül U19-eseink az utolsó fordulóban rangadót nyertek Zalaegerszegen, és a 9. helyen fejezték be a bajnokságot. U17-es, U16-os és U14-es együttesünk mindhárom pontot begyűjtötte, míg U15-öseink, U13-asaink, valamint U12-eseink döntetlent játszottak.

A pályára lépő utánpótlás-labdarúgócsapatunk közül U17-eseink kétgólos hátrányból fordítva nyertek Gyirmóton, míg U14-eseink fölényes győzelmet arattak a megyei rivális Sárvár ellen. U13-as legénységünk nyert és veszített egy-egy meccset; míg U19-es, U16-os és U15-ös együttesünk alulmaradt soros bajnokiján.

Harmadosztályú labdarúgócsapatunk 3–2-re győzte le otthonában a Dorogi FC együttesét. A szünetben még egygólos hátrányban volt Szenczi Imre legénysége, azonban a második félidő fordulatban gazdag volt. Szabó Martin duplájával három perc alatt fordítottunk, majd az utolsó minutumban egalizált riválisunk. Végül a hosszabbítás döntötte el a mi javunkra a párharcot, Árvay Dávid 94. percben szerzett találatával nyertük meg a mérkőzést.

A Gyirmót FC Győr II. vendégeként 3–0-s vereséget szenvedett harmadosztályú labdarúgócsapatunk.

Hét utánpótláskorú labdarúgócsapatunk közül hat – U19, U17, U16, U15, U14, U13 – győzelemmel hagyta el a pályát a legutóbbi játéknapon. U12-es fiataljainknak ezúttal nem sikerült nyernie.

Az elmúlt játéknapon pályára lépő hét utánpótlás-labdarúgócsapatunk közül öt nyert: U19-es, U17-es, U16-os, U14-es és U13-as együttesünk is begyűjtötte a három pontot. U15-öseink egalizáltak, míg U12-es fiataljainkat felülmúlta ellenfele.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top