Fiatal labdarúgóink minden korosztálya pályára lépett az elmúlt héten. U19-eseink, U17-eseink, U14-eseink és U13-asaink is három ponttal gazdagodtak, míg U12-es együttesünk megosztozott ellenfelével a bajnoki pontokon. U11-eseink pedig az idény első Bozsik-programján szerepeltek kiválóan.

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában 2–1-re múlta felül csapatunkat bajnoki csoportunk éllovasa, az OPUS TIGÁZ Tatabánya. Tóth Márton góljával 1–0-s előnyre tettünk szert az első játékrész hajrájában, azonban az 54. percben egyenlített riválisunk. A tatabányai továbbjutást érő találat végül a 92. minutumban született egy szögletet követően.

NB III.-as labdarúgócsapatunk hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget a III. KER. TVE ellen. Sűrű kéthetes programunk zárófelvonásának első félidejében három perc leforgása alatt kétgólos hátrányba kerültünk, a második játékrészben Szenczi Bence találata végül csak a szépítésre volt elegendő.

Utánpótláskorú labdarúgóink öt csapata mérkőzött az elmúlt játéknapon. U17-es, U15-ös és U14-es gárdánk győzelmet ünnepelhetett, míg U19-es és U16-os együttesünk nem gyarapodott ponttal.

NB III.-as labdarúgócsapatunk 5–1-re múlta felül a Komáromi VSE együttesét hazai pályán a bajnokság 5. játéknapján. Szabó Martin egymaga négy gólt szerzett a párharcon, valamint Tóth Márton is bevette a komáromi kaput.

NB III.-as labdarúgóink Győrben szenvedtek 1–0-s vereséget. Az ETO Akadémia otthonában a 87. percig nem született találat, majd ekkor riválisunk rúgta a végül három pontot érő gólt.

A MOL Magyar Kupa 2. fordulójában 2–1-re győztük le a Csornai SE együttesét a Haladás Sportkomplexumban. Az első találat riválisunké volt a 16. minutumban; majd hálóőrünk, Horváth Bendegúz büntetőt hárított. A félidő derekán aztán 13 perc alatt megrúgtuk a továbbjutást jelentő gólokat, előbb Szenczi Bence egalizált, majd Pap Márton alakította ki a végeredményt.

Utánpótlás-korosztályaink számára is megkezdődött a futballszezon. Öt korosztályunk (U17, U15, U14, U13, U12) győzelemmel rajtolt. U19-es és U16-os csapatunk csak megnehezíteni tudta riválisa dolgát, de nem tudta elhozni a pontokat otthonukból.

NB III.-as labdarúgóink 5–1-es vereséget szenvedtek a Caola SC Sopron otthonában, szépítő találatunk Pap Márton szerezte a 46. percben.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top