Az U19-es futsalcsapatunk 11–3-ra, míg az U17-es 7–2-re kapott ki a fővárosi lila-fehérek otthonában, ám a fiatalabb játékosaink tapasztalatszerzésére jó volt a két mérkőzés.

U19-es futsalcsapatunk 6–2-es vereséget szenvedett az ezüstérmes MVFC Berettyóújfalu ellen. U17-es együttesünk ezzel szemben magabiztos, 5–3-as győzelmet aratott korosztályos hajdúsági riválisával szemben a Haladás Sportcsarnokban.

U19-es futsalcsapatunk a Kecskemét elleni mérkőzésén az utolsó percekben szerzett két góljával mentette 4–4-es döntetlenre a meccset, míg U17-es együttesünk már az első félidőben kialakította a 2–0-s végeredményt a hírös városból érkezett vendégekkel szemben.

U19-es futsalcsapatunk a Kincsem Lovaspark otthonában nagy csatában szenvedett 4–2-es vereséget, U17-es gárdánk viszont nem tudta megnehezíteni a már biztos aranyérmes tápiószentmártoni gárda dolgát, és 9–5-re alulmaradt.

A Gesztely otthonában küzdött a bajnoki pontokért U19-es és U17-es futsalcsapatunk. Előbbiek 3–2-es vereséget szenvedtek a jó erőkből álló hazaiakkal szemben, míg U17-eseink 4–3-ra felülmúlták riválisukat.

U19-es futsalcsapatunk a Gesztely elleni mérkőzésén magabiztos, 6–3-as győzelemmel vágott vissza az idegenbeli vereségért. U17-es együttesünk viszont 4–2-re alulmaradt korosztályos ellenfelével szemben.

U17-es futsalosaink 5–5-ös döntetlent játszottak hazai környezetben az ELTE-BEAC együttesével, U19-eseink mérkőzése elmaradt. U15-öseink befejezték a bajnoki küzdelmeket: „A” együttesünk harmadikként, míg „B” jelű együttesünk hatodikként zárta a szezont. Az U11-eseknél is lezárult a pontvadászat, melynek során a gyermekek egyénileg és csapatszinten is sokat fejlődtek.

Az U19-es futsalválogatott – soraiban két saját nevelésű fiatalunkkal, Körmendy Gáborral és Novák Dániellel – Ukrajna ellen lép pályára két felkészülési mérkőzésen a Continental Arénában.  A mérkőzéseket élőben közvetíti az MLSZ TV YouTube-csatornája.

U15-ös „A” együttesünk rendkívül fontos, 4–2-es győzelmet aratott a Tápláni KSK ellen. Az U13-asok közül az „A” gárda mindhárom meccsét megnyerte, míg a „B” ugyan három jó meccset is játszott, de csak egy pont jött össze.

Öt iskola vett részt az egyesületünk futsalszakosztálya által negyedik alkalommal megrendezett erőfelmérőn, a Haladás Futsal Kupán. A rendkívül színvonalas és izgalmas mérkőzéseket bajnoki és kupacímvédő csapatunk játékosai vezényelték. Dróth Zoltán, Vas Ádám, Luiggi Longo, Gyimesi Máté és Knizs Olivér számtalan gólörömnek volt szemtanúja, a tornát végül pedig a Bolyai Totyogók ifjú alakulata nyerte meg.

Utánpótlás-futsalcsapataink közül erősen hiányos kerettel felálló U19-eseink 5–0-s vereséget szenvedtek a TFSE otthonában, U17-eseink ellenben 6–2-es győzelmet arattak a fővárosiak vendégeként. U15-ös legénységünk pedig 4–4-es döntetlent játszott a Söpte SE együttesével.

U19-es futsalosainkat 7–4-re múlta felül idegenben a listavezető Balaton Bútor Szilágyi gárdája; míg U17-eseink 4–3-as győzelmet arattak korosztályos riválisukkal szemben. U13-asaink a saját rendezésű, ötcsapatos Hangya kupán mérettették meg magukat; a torna gólkirálya címet és a legjobb kapust is csapatunkból érdemelte ki két fiatalunk.

Utánpótlás-futsalcsapataink közül U19-eseink 6–2-re, míg U17-eseink 4–2-re múlták felül a vendég, Rubeola FC együttesét. U15-ös „B” együttesünk pedig idegenben nyert 7–1-re sárvári ellenfelével szemben.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top