Idén is egyhetes táborozással ért véget hivatalosan a szezon utánpótláskorú futsalosaink számára. A játékos edzések mellett színes programokkal tették edzőink felejthetetlen élménnyé a gyermekeknek az év legkalandosabb Halis hetét. 

Nyolc ország részvételével rendezik meg Porecben a Futsal Week U19 Summer Cup viadalt.  A korosztályos magyar válogatott keretébe három saját nevelésű kiválóságunk, Knizs Olivér és Kiss Patrik, valamint tartalékjátékosként Vincze Bálint kapott meghívót.

Nagy csatákat hozott a Haladás Futsal Kupa fináléja, melyet végül a Gothard Jenő Általános Iskola csapata nyert meg. A torna négyes döntőjében hatalmas kedvvel mérkőztek meg a nebulók, és élvezték a futsal szépségét és izgalmait.

A zárófordulóban 6–4-re győzték le a CSŐ-MONTAGE csapatát a Haladás Sportkomplexumban U20-as futsalosaink, akik a 4. helyen végzetek a bajnokságban. U17-eseink pedig döntetlent játszottak a fővárosiakkal, és a 8. pozícióban búcsúztak a szezontól.

U17-es futsalosaink gyenge védekezését magabiztosan használta ki a 5 Stars SE, és 12-1-re múlta felül fiataljainkat a Haladás Sportkomplexumban. Az U20-as találkozó elmaradt, mert a fővárosi csapat nem jött el a mérkőzésre.

U20-as futsalosaink magabiztosan, 9–5-re győzték le a Kelen SC együttesét a Haladás Sportkomplexumban. Volner Bence mesterhármasával, Kiss Patrik duplájával, valamint Sodics Ádám és Kárász Noel találataival a félidőre ötgólos előnyre tettünk szert. U17-es gárdánk kétgólos vereséget szenvedett a Kelen SC gárdájától, a találkozón U15-ös fiataljaink közül is többen kaptak játéklehetőséget.

U20-as futsalosaink nagy csatában, 7-6-ra maradtak alul a TFSE vendégeként. A gólzáporos mérkőzésen Knizs Olivér háromszor, Horváth Félix pedig kétszer is betalált. U17-es fiataljaink nem tudtak egyenlő ellenfelei lenni a fővárosi csapatnak, és 6-2-es vereséget szenvedtek.

U17-es futsalos fiataljaink kiváló csapatmunkával győzték le 3-2-re az ELTE csapatát idegenben, míg U20-as együttesünk a 37. percig még vezetett, de végül kétgólos vereséget szenvedett a házigazdától.

Másodosztályú futsalcsapatunk 8-6-os vereséget szenvedett a REAC otthonában. Együttesünk 30 percig szenzációs játékkal vezetett négy góllal, de a találkozó hajrájára mindent kiadtak magukból fiataljaink, akik egy nappal korábban is tétmérkőzést játszottak a korosztályos bajnokin.

Három nap leforgása alatt a második idegenbeli mérkőzésükön léptek pályára fiatal futsalosaink. U20-as együttesünk 4-1-re győzték le a Hidegkút csapatát, míg U17-eseink az első játékrészben hatgólos előnyt adtak a házigazdáknak, és végül 7-1-re alulmaradtak fővárosi ellenfelükkel szemben.

U20-as futsalosaink 7-4-re múlták felül a tabella harmadik helyén álló Szilágyi Futsalt. U17-es együttesünknek több kulcsjátékosát is nélkülöznie kellett, és a veretlenül éllovas veszprémi gárda 11-1-re legyőzte őket a Haladás Sportkomplexumban. U11-es gyermekeink számára pedig véget értek a küzdelmek, Jáger Sándor és Vas Ádám csapata bronzéremmel zárta az idényt.

U20-as és U17-es futsalosaink a 8. forduló elhalasztott mérkőzését pótolták az Újpest otthonában. Mindkét párharcot nagy küzdelem jellemzett, U20-as csapatunk 3-3-as döntetlennel hozott haza bajnoki pontot, míg U17-eseink 5-3-ra maradtak alul az Újpest ellen.

Két csapatunk is indult az U15-ös, 14 fordulós bajnokságban. Vidák Balázs tanítványai közül „A” jelű együttesünk a 4. helyen zárta a küzdelmeket, míg „B” gárdánk a 7. helyen végzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top