Két saját nevelésű játékosunk, Körmendy Gábor és Novák Dániel vesz részt az U17-es férfi futsalválogatott négynapos összetartásán.

Utánpótláskorú futsalosaink az első játéknapon a Magyar Futsal Akadémia csapatait fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U19-eseink gólnélküli első játékrészt követően 3–1-es vereséget szenvedtek; míg U17-eseink szintén találat nélküli első félidő után bátor játékkal egalizáltak a jó játékerőt képviselő fővárosi gárdával.

Előrehozott fordulóval folytatták fiataljaink az országos korosztályos bajnokságot, a Nyírbátor együtteseit fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U20-asaink továbbra is erősen hiányos kerettel meccseltek, végül nagy küzdelemben maradtak alul 4–3-ra riválisukkal szemben. U17-eseink azonban kiváló játékkal múlták felül a nyírségieket, 5–3-as győzelmüket ünnepelhették a lefújás pillanatában.

U20-as és U17-es fiataljaink az Aramis és az ELTE-BEAC ellen mérkőztek az elmúlt játéknapokon. Pontot végül csak U20-asainknak sikerült szereznie az ELTE-BEAC ellen a Haladás Sportcsarnokban.

Két saját nevelésű fiatal játékosunk, Knizs Olivér és Kiss Patrik kapott meghívót az U19-es férfi futsalválogatott március 22-én kezdődő Európa-bajnoki selejtezőtornája előtti utolsó edzőtáborába.

Fiatal futsalosaink a Kincsem csapatait fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U20-as együttesünk 10–1-es gólfesztivállal tartották itthon a három pontot, U17-eseink 6–4-re maradtak alul riválisukkal szemben. U13-asaink számára pedig második alkalommal rendeztünk négyfős felkészülési tornát, a Hangya kupát, melyen végül a trófeát a mieink emelhették a magasba.

Veszprémben meccseltek legidősebb utánpótlás-játékosaink. U20-asaink nagy csatában szenvedtek 4–3-as vereséget; U17-eseink pedig magabiztosan, 7–4-re győzték le a bakonyi korosztályos gárdát. Vidák Balázs és Hajmási Milán fiatal tanítványai számára véget ért az U15-ös bajnokság; „A” jelű együttesünk az 5., „B” csapatunk pedig a 8. helyet szerezte meg.

Második alkalommal rendezte futsalszakágunk a Szombathely és környéki általános iskolák nebulóinak a Haladás Futsal Kupát, melyen ezúttal kilenc intézmény tíz csapata versengett. A kupa végül a Paragvárié lett, de az élményből minden gyermeknek, tanárnak és családtagnak jutott. Élvonalbeli és másodosztályú futsalosaink pedig játékvezetőként vettek boldogan részt az eseményen.

U20-asaink fiatalabbjainkkal kiegészülve arattak 4–2-es sikert a Berettyóújfalu csapata felett, a párharcon a 16 esztendős Ujhelyi Barna és Vajda Dávid is első találatát jegyezte a korosztályban. U17-eseink csak az első félidőben tudták megszorongatni hajdúsági ellenfelüket, végül 5–2-es vereséget szenvedtek a Haladás Sportcsarnokban. U15-ös együttesünk 5–0-ra maradt alul a Söpte ellen, míg U13-asaink felső-házi tornájukat zárták felemás eredménnyel.

Két nap alatt két idegenbeli találkozón mérkőztek fiatal futsalosaink. U20-as együttesünk 8–3-as győzelmet aratott az Újpest otthonában, majd döntetlent értek el a DEAC vendégeként. U17-eseink 9–2-re kaptak ki Újpesten, míg a DEAC 5–3-ra múlta felül őket.

U20-asaink mindössze hatan utaztak a fővárosba, ahol nagy csatára késztették riválisukat, ám végül 3–1-es vereséget szenvedtek a TFSE otthonában. U17-eseink nagy akaratú játéka azonban pontokat is ért, megfordították a félidei állást, és magabiztos győzelmet arattak a budapestiek ellen. U15-ös „A” csapatunk szintén erősen foghíjas kerettel kényszerült kiállni a VAFA ellen, de fiataljaink elszántsága sikert kovácsolt, és 2–0-ra nyertek. Legkisebbjeink is remekeltek a rájátszásban, két győzelem és egy vereség volt az elmúlt játéknapjuk mérlege.

Knizs Olivér és Kiss Patrik is tagja az U19-es férfi futsalválogatottnak, amely március 22. és 25. között Hollandiában szerepel az Európa-bajnokság selejtezőtornáján. A négyfős csoportviadalon korosztályos nemzeti csapatunk a házigazda hollandok, Andorra legjobbjai, valamint a kontinensviadal kétszeres győztese, Spanyolország ellen lép pályára.

Kecskeméten vendégszerepeltek korosztályos futsalcsapataink. U20-asaink erősen hiányos kerettel szenvedtek 3–1-es vereséget, míg U17-eseink nagy küzdelemben maradtak alul 2–1-re a hírös városiakkal szemben.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top