Remek szériában vannak U20-as és U17-es futsalosaink, ezúttal az Újpest korosztályos gárdáit győzték le a Haladás Sportcsarnokban. U15-öseink közül „A” csapatunk mérlege egy siker és egy vereség, valamint „B” jelű együttesünk nem tudott felülkerekedni vépi riválisán. U13-as és U11-es fiataljaink számára is megkezdődtek a küzdelmek, mindkét korosztályos csapatunk százszázalékos teljesítménnyel rajtolt.

U20-as és U17-es futsalosaink is legyőzték a DEAC korosztályos csapatát a Haladás Sportcsarnokban. U20-asaink háromgólos hátrányból fordítottak, és nyertek magabiztosan; míg U17-eseink egy végletekig kiélezett csatában diadalmaskodtak. U15-ös együtteseink közül „A” csapatunk fölényes győzelmet aratott a Lukácsháza ellen, míg „B” jelű gárdánk alulmaradt a celldömölkiekkel szemben.

Szeptember 21. és 22. között Budapesten edzőtáborozik az U19-es futsalválogatott. Az összetartásra Knizs Olivér, Vincze Bálint és Kiss Patrik kapott meghívót Frank Tamástól.

U20-as és U17-es futsalosaink két nap alatt két fordulóban léptek pályára a Nyíregyháza és a Nyírbátor otthonában. Fiataljaink remekül szerepeltek, U20-as gárdánk mindkét találkozóját magabiztosan nyerte, U17-eseink mérlege egy győzelem és egy vereség. U15-ös együttesünk közül „A” csapatunk hazai pályán mérkőzött, és remek játékkal tartotta otthon a bajnoki pontokat.

U20-as futsalcsapatunk több hiányzót nélkülözve késztette nagy csatára a Kecskemétet, a 38. percben Kárász Noel negyedszer is betalált, ezzel ekkor még döntetlen volt az állás, azonban a lefújás pillanatában 4-7 állt a Haladás Sportkomplexum kijelzőjén, ellenfelünk örülhetett a három pontnak. U17-es gárdánk egygólos hátrányból fordított a második játékészben, és kiváló védekezéssel, remek támadójátékkal végül 6–3-ra múlta felül riválisát.

U20-as futsalosaink zsinórban harmadszor diadalmaskodtak, ezúttal az éllovas Balaton Bútor Szilágyi ellen nyertek 3–2-re a Haladás Sportcsarnokban. Kárász Noel szerzett a párharc elején vezetést, Kiss Patrik egyenlített, az utolsó percben pedig kapusunk, Soronics Gergő döntötte el a három pont sorsát. U17-eseink szintén nagy csatát folytattak a veszprémi korosztályos alakulattal, végül 2–2-es döntetlent értek el, Horváth Mátyás és Kovácsics Richárd szerezték találatainkat. U15-ös fiataljaink számára is elkezdődtek a küzdelmek, Vidák Balázs idén is két csapattal szerepel a bajnokságban, akik szoros mérkőzéseken maradtak alul az első játéknapon.

U20-as és U17-es futsalosaink számára is elrajtolt a bajnokság, Budapesten léptek pályára az első fordulóban. Előbbi együttesünk öt játékossal vette fel a kesztyűt a Magyar Futsal Akadémia ellen, és a szünetbeli döntetlen állást követően végül 6–2-es vereséget szenvedtek. U17-es gárdánk csak megnehezíteni tudta riválisának dolgát, és 5–1-re múlta felül őket a fővárosi gárda.

Korosztályos futsalválogattottunk október 23. és 26. között összetartáson vesz részt, a programban páros felkészülési mérkőzés is szerepel Szlovénia U19-es együttese ellen. Egyesületünk három saját nevelésű játékosa kapott meghívót: Knizs Olivér, Vincze Bálint és Kiss Patrik.

Idén is egyhetes táborozással ért véget hivatalosan a szezon utánpótláskorú futsalosaink számára. A játékos edzések mellett színes programokkal tették edzőink felejthetetlen élménnyé a gyermekeknek az év legkalandosabb Halis hetét. 

U20-as futsalcsapatunk kiváló játékkal győzte le otthonában 4–2-re a Berettyóújfalu korosztályos gárdáját. Kiss Patrik a 16. percben duplázott, majd a második félidő derekán Körmendy Gábor talált be, végül az utolsó minutumban Vincze Bálint góljával zárult a párharc. U17-eseink a szünet után zörgették meg csak a hajdúsági hálót, Kovácsics Richárd kétszer volt eredményes, valamint Horváth Mátyás köszönt be. Végül két ellentétes játékrészt követően 8–3-as vereséget szenvedtek a Pálfi István Sportcsarnokban.

Nyolc ország részvételével rendezik meg Porecben a Futsal Week U19 Summer Cup viadalt.  A korosztályos magyar válogatott keretébe három saját nevelésű kiválóságunk, Knizs Olivér és Kiss Patrik, valamint tartalékjátékosként Vincze Bálint kapott meghívót.

Fiatal futsalosaink a TFSE-BeStrong korosztályos együttesét fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U20-as csapatunk 11–4-re múlta felül a fővárosi gárdát, míg U17-eseink 7–3-as sikerüket ünnepelhették.

A zárófordulóban 6–4-re győzték le a CSŐ-MONTAGE csapatát a Haladás Sportkomplexumban U20-as futsalosaink, akik a 4. helyen végzetek a bajnokságban. U17-eseink pedig döntetlent játszottak a fővárosiakkal, és a 8. pozícióban búcsúztak a szezontól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 31
2. Futsal Veszprém 31
3. MVFC Berettyóújfalu 30
4. Haladás VSE 29
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 25
7. Újpest FC-220VOLT 20
8. A Studio Nyíregyháza 12
9. Magyar Futsal Akadémia 9
10. Nyírbátori SC 7
11. Rubeola FC 5
12. ELTE-BEAC 1
Go to top