Elrajtol a 2022–2023-as bajnoki szezon, a Kecskemét gárdáját fogadjuk augusztus 15-én 18 óra 30 perckor a Haladás Sportcsarnokban. Szezonbérlet is újra kapható, részletek az alábbi cikkünkben.

Élvonalbeli futsalosaink lóasszisztált csapatépítő délutánon vettek részt a toronyi Tíz Holdas Pagony Lovasiskolában. A gyönyörű környezetben nem mindennapi feladatokkal, közös vacsorával a tűz mellett és családias hangulatban készíthette fel lelkét is csapatunk az új idényre.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 8–4-es vereséget szenvedett hazai környezetben a lengyel Rekord Bielsko-Biala együttesétől. Utolsó felkészülési mérkőzésünkön Szalmás Zoltán, Henrique Diniz, Hajmási Milán, valamint Vas Ádám szerezték góljainkat.

NB I.-es futsalcsapatunk 3–3-as döntetlent játszott a lengyel Record Bielso-Biala ellen harmadik felkészülési mérkőzésén. A rendkívül fordulatos, kiélezett találkozón együttesünkből Fehér Dániel, Henrique Diniz, valamint Dróth Zoltán volt eredményes.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk hazai pályán kezdi meg a 2022–2023-as szezon küzdelmeit, majd Veszprémbe utazunk, a harmadik fordulóban pedig az újonc Magyar Futsal Akadémiát fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban. 

Péntek délután ismét megmérkőzött élvonalbeli futsalcsapatunk az SG Kecskemét Futsal gárdájával, a jó iramú felkészülési találkozó 4–4-es döntetlennel zárult. Fehér Dániel és Hajmási Milán egyszer volt eredményes, Dróth Zoltán csapatkapitányunk duplázott.

A 2022–2023-as szezonra tréningező élvonalbeli futsalcsapatunk 7–3-as sikert aratott első erőfelmérőjén az SG Kecskemét Futsal együttese ellen. Hajmási Milán duplázott, az előző idény legjobbjának megválasztott Dróth Zoltán, az év felfedezettje, Szalmás Zoltán, valamint Henrique Diniz és Vatamaniuc-Bartha Dávid is betalált, az utolsó percben pedig saját nevelésű fiatal tehetségünk, Knizs Olivér is eredményes volt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága csapatkapitányunknak, Dróth Zoltánnak ítélte az NB I. legjobb játékosa elismerést, Alasztics Marcell hálóőrünket szavazták meg a legjobb kapusnak, míg fiatal tehetségünk, Szalmás Zoltán lett a 2021­–2022-es szezon felfedezettje.

Brazil játékossal erősítettük meg keretünket. A 25 éves jobblábas védő, Arnon Santos Cassemiro az olasz első osztályból érkezett hozzánk, de szerepelt már a szlovén élvonalban is, ahol bronzérmet szerzett a FC Litija csapatával.

Hétfő reggel bajnoki címvédő futsalcsapatunk megkezdte a felkészülést az előttünk álló idényre. Az augusztus közepén kezdődő szezon előtt négy nyílt kapus felkészülési találkozón lépünk pályára a Haladás Sportkomplexumban, a lengyel Record Bielsko-Białával és az SG Kecskemét Futsal együttesével játszunk két-két mérkőzést.

Hétfő délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették a 2022–2023-as felnőtt férfi NB I.-es futsalbajnokság sorsolását. A bajnoki idényt hazai pályán kezdjük a Kecskemét ellen, az első Berettyóújfalu elleni rangadónkra idegenben, szeptember elején kerül sor.

Rutinos válogatott center érkezett Rutai Balázs személyében Bajnokok Ligájában szereplő futsalcsapatunkhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top