Címvédő futsalcsapatunk ütemterve október végéig teljes, három hazai bajnoki mellett egy nyíregyházi út a honi program. Október 26-án Mallorcán megkezdjük idei Bajnokok Ligája szereplésünket. A Kecskemét elleni élvonalbeli derbit követően pedig NB II.-es csapatunkat is biztathatják szurkolóink a Haladás Sportcsarnokban. Részletek és pontos menetrend az alábbi cikkünkben.

Élvonalbeli futsalcsapatunk október utolsó hetében kezdi meg idei szereplését az UEFA Futsal Bajnokok Ligájában. A négycsapatos minitornát Palma de Mallorca városában rendezik, csoportunk menetrendje az alábbi cikkünkben található.

Szeptember 11. és 19. között edzőtáborozik a férfi futsal A válogatott, bajnoki és kupacímvédő csapatunkból öt játékosunk kapott meghívót. A programban két nemzetközi felkészülési mérkőzés szerepel, Sergio Cabrera vezette nemzeti együttesünk Ho Si Minh-városában lép pályára lép Vietnám ellen.

Címvédő futsalcsapatunk óriási csatában győzte le otthonában 4–3-ra a nagy rivális MVFC Berettyóújfalut, így továbbra is százszázalékos mérleggel vezetjük a tabellát. A hajdúsági katlanban Dróth Zoltán duplájára Nagy Dániel és Szabó Péter még válaszolni tudott, Sipos Gergő és Arnon Cassemiro gólja után viszont Nagy Imre perdítése már csak a szépítésre volt elég.

Az Újpest ellen diadalmaskodtunk 6–1-re a Haladás Sportkomplexumban, megőrizve hibátlan mérlegünket az élvonalbeli futsalbajnokságban négy forduló után. A vendégek vezető találatát követően élményszámba menő futsallal szolgáltuk ki szurkolóinkat. Arnon Cassemiro és Vas Ádám az első etapban köszönt be; Knizs Olivér, majd Dróth Zoltán kapitányunk duplán is a második félidőben. A hat bombagólunk legkülönlegesebb jelzője pedig kapusunk, Alasztics Marcell találatát illeti.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 6–1-es győzelmet aratott a Maglód otthonában a honi pontvadászat 3. fordulójában. Dróth Zoltán rögtön a 2. percben beköszönt, a találkozó egyetlen hazai találata erre érkezett válaszul; csapatkapitányunk ráadásként a második játékrészben is betalált. A gólzsákot rajta kívül Vatamaniuc-Bartha Dávid, Hajmási Milán, Kovács Máté és Luiggi Longo tömte ki.

A Hungarikum Ligetben vesz részt közös edzőtáborban a férfi futsal A és U21-es válogatott augusztus 21. és 23. között. Bajnoki és kupacímvédő csapatunkból öt játékosunkat invitálta a tréningre Sergio Cabrera szövetségi kapitány.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 6-4-es győzelmet aratott hazai környezetben a Magyar Futsal Akadémia ellen a 2023/2024-es szezon nyitányán. Dróth Zoltán, Luiggi Longo és Hajmási Milán találatával, valamint Arnon Cassemiro duplájával 5–3-ra vezettünk a szünetben, majd Rutai Balázs góljával alakult ki a végeredmény.

Hazai pályán kezdi címvédő futsalcsapatunk a 2023/2024-es bajnoki idényt, augusztus 14-én a Magyar Futsal Akadémia együttesét fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban. A következő két játéknapon idegenben vár ránk harc a pontokért, majd az Újpest FC látogat hozzánk. Szezonbérlet az első két hazai fordulón elérhető, részletek és szurkolói információk az alábbi cikkünkben.

A bajnoki rajtra készülő együttesünk a lengyel túra után a ScoreGoal Kecskemét Futsal vendégeként is két felkészülési mérkőzést játszott. Előbb vasárnap a Hungarikum Ligetben született 3–2-es hazai siker, majd hétfőn a Messzi István Sportcsarnokban 3–3-as döntetlennel ért véget a találkozó.

Élvonalbeli futsalcsapatunk felkészülési programjában az elmúlt esztendőhöz hasonlóan ezúttal is két Rekord Bielsko-Biala elleni összecsapás szerepelt, melyekre most Lengyelországban került sor. Az első, meglehetősen gólzáporos találkozón 6-4-es lengyel siker született, míg egy nappal később 3-1-es győzelmet aratott a házigazda.

Hazai pályán kezdi meg a 2023/2024-es szezont bajnoki és kupacímvédő futsalcsapatunk. Augusztus 14-én a Magyar Futsal Akadémia együttesét fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top