Bajnoki címvédő futsalcsapatunk a 2024/2025-ös szezont augusztus 10-én, szombaton 18 óra 30 perckor hazai környezetben kezdi meg, amikor is a Nyírbátor együttesét fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Újabb brazil légióssal bővült futsalcsapatunk kerete. A 32 esztendős Petterson Gomes Medeirosra főként a Bajnokok Ligájában várnak nagy feladatok.

A 2024/2025-ös szezonra készülő bajnoki és kupacímvédő együttesünk csupán két edzőmeccsen lép majd pályára: augusztus 1-én és 2-án is a BTS Rekord Bielsko-Biala gárdáját fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Arnon Cassemiro után bekapcsolódott a bajnoki rajtra készülő együttesünk munkájába Diogo Schlemper is, akivel egy szezonra szóló szerződést kötöttünk.

A tervek szerint főként edzések szerepelnek a programban és csupán a lengyel bajnok BTS Rekord Bielsko-Biala ellen lesz két hazai felkészülési mérkőzés, még pedig augusztus 1-én és 2-án.

Futsalcsapatunk 31 esztendős brazil légiósa úgy döntött, hogy új kihívásokra van szüksége, ezért a távozás mellett döntött. Információink szerint a spanyol másodosztályban folytatja majd pályafutását.

Féléves spanyolországi kitérő után visszatér a futsalcsapatunkba a 27 esztendős brazil légiós, aki korábban bajnoki címet és Magyar Kupát is ünnepelhetett a mieinkkel, valamint a Bajnokok Ligájában is pályára lépett zöld-fehérben.

Az NB I.-es futsal bajnokságot zsinórban negyedik alkalommal megnyerő, valamint a Magyar Kupában immár ötödik alkalommal diadalmaskodó csapatunk jelentős elismerésben részesült, ugyanis hárman is bekerültek együttesünkből a 2023/2024-es szezon legjobbjai közé.

Két kazah, valamint egy portugál csapattal kell megmérkőznünk az UEFA Futsal Bajnokok Ligájában az elitkörbe kerülésért: a Kairat Almaty otthonában a házigazdán kívül a Futsal Club Semey, valamint a Sporting Club de Portugal lesznek az ellenfeleink. 

Szalmás Zoltán távozik egyesületünktől.

Rövid időn belül valószínűleg négy játékossal szűkül a négyszeres bajnok, ötszörös kupagyőztes futsalcsapatunk játékoskerete, ám a későbbiekben természetesen érkezők is lesznek.

Lejáró szerződésű játékosunk, Luiggi Longo búcsúzik a Haladástól és külföldre igazol.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top