Röplabda

Másodosztályú női röplabdacsapatunk a felső-házi rájátszás negyedik játéknapján hazai környezetben szenvedett 3–0-s vereséget a HÉP-KRC Röpke együttesétől.

A felső-házi rájátszás harmadik fordulójában hazai környezetben kapott ki 3:1–re a Jászberény gárdájától másodosztályú női röplabdacsapatunk.

A 2024-es esztendő első mérkőzésén óriási csatában szenvedett 3–2-es vereséget másodosztályú női röplabdacsapatunk a listavezető TRSE otthonában. Dr. Mucsi Péter együttesének a negyedik játszmában három meccslabdája is volt, ám sajnos nem tudták kihasználni ezeket.

Küzdelmes mérkőzéseken maradtak alul a felső-házi rájátszásban másodosztályú női röplabdásaink. Előbb a kiválóan játszó Szolnokot fogadtuk a Haladás Sportcsarnokban, majd a TRSE volt a házigazdánk.

Az esztendő utolsó párharcán a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesületet múlták felül 3:0-ra másodosztályú női röplabdásaink a Haladás Sportcsarnokban. Dr. Mucsi Péter szakosztályvezetőnk irányította csapatunk szezonbéli remek teljesítményének köszönhetően a tabella második helyéről várhatja a 2024-es folytatást.

Másodosztályú női röplabdacsapatunk az alapszakasz utolsó fordulójában 3–0-ra nyert a Röpisuli SE Ajka otthonában, így a tabella második helyén jutott be a felső-házi rájátszásba.

Balatonfüreden arattak 3:1-es sikert másodosztályú női röplabdásaink. Dr. Mucsi Péter tanítványai kiemelkedő teljesítményt nyújtva gyűjtötték be a pontokat, egy hazai mérkőzés vár még a lányokra 2023-ban.

A Delta RSE elleni hazai bajnoki első két szettjében még nem játszott igazán jól másodosztályú női röplabdacsapatunk, ám azt követően megrázták magukat Dr. Mucsi Péter tanítványai, akik végül 3–1-re nyerték az összecsapást.

Ugyan a bajnokság negyedik fordulójában felülmúlta a TRSE csapata NB II.-es röplabdás lányainkat, ám azt követően a Delta RSE, a Röpisuli SE, valamint az UNI Győr-SZESE együttesét is legyőzték Dr. Mucsi Péter tanítványai.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top