Röplabda

Másodosztályú női röplabdacsapatunk a bajnokság utolsó mérkőzését 3:1-re nyerte meg a Károli Gáspár Református Egyetem Sport együttese ellen a Haladás Sportcsarnokban. Dr. Mucsi Péter tanítványai a hatodik helyen végeztek a felső-házi rájátszás küzdelmeiben.

Másodosztályú női röplabdacsapatunk megszerezte első győzelmét a felső-házi rájátszásban. Dr. Mucsi Péter tanítványai a JRK Volleyball Nonprofit Kft. otthonában nyertek 3–2-re.

Másodosztályú női röplabdacsapatunk az alapszakasz utolsó fordulójában 3–0-ra nyert a Röpisuli SE Ajka otthonában, így a tabella második helyén jutott be a felső-házi rájátszásba.

Másodosztályú női röplabdacsapatunk a felső-házi rájátszás negyedik játéknapján hazai környezetben szenvedett 3–0-s vereséget a HÉP-KRC Röpke együttesétől.

A Delta RSE elleni hazai bajnoki első két szettjében még nem játszott igazán jól másodosztályú női röplabdacsapatunk, ám azt követően megrázták magukat Dr. Mucsi Péter tanítványai, akik végül 3–1-re nyerték az összecsapást.

A felső-házi rájátszás harmadik fordulójában hazai környezetben kapott ki 3:1–re a Jászberény gárdájától másodosztályú női röplabdacsapatunk.

A 2024-es esztendő első mérkőzésén óriási csatában szenvedett 3–2-es vereséget másodosztályú női röplabdacsapatunk a listavezető TRSE otthonában. Dr. Mucsi Péter együttesének a negyedik játszmában három meccslabdája is volt, ám sajnos nem tudták kihasználni ezeket.

Küzdelmes mérkőzéseken maradtak alul a felső-házi rájátszásban másodosztályú női röplabdásaink. Előbb a kiválóan játszó Szolnokot fogadtuk a Haladás Sportcsarnokban, majd a TRSE volt a házigazdánk.

Az esztendő utolsó párharcán a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesületet múlták felül 3:0-ra másodosztályú női röplabdásaink a Haladás Sportcsarnokban. Dr. Mucsi Péter szakosztályvezetőnk irányította csapatunk szezonbéli remek teljesítményének köszönhetően a tabella második helyéről várhatja a 2024-es folytatást.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top