Felemás mérleggel tudta le az elmúlt hét két mérkőzését női ifjúsági kézilabdacsapatunk. Mátés István tanítványai saját korosztályuk másodosztályú bajnokságában nyertek, ám a Zala megyei felnőtt pontvadászatban elveszítették veretlenségüket.

Százszázalékos mutatóval, ám néhány hiányzó kulcsjátékosa nélkül érkezett Zalaegerszegre a Zala megyei felnőtt bajnokság listavezetője, a Haladás VSE.  Fiataljaink gyengénk kezdtek és az ezüstérmes pozícióban állomásozó hazaiak a 15. percben már 10:4-re vezettek. Ezt követően azonban elkapták a fonalat Bogáth Petráék és a szünetig alaposan fel is zárkóztak.

A 14:12-es állásról kezdődő második félidő elején egyenlítettek a mieink és még a 45. percben is egál, 19:19 állt az eredményjelzőn. Ezt követően azonban a hazaiak repesztettek egy 5:0-ás szakaszt, amivel el is döntötték a derbi sorsát.

A csapatunk ugyan elszenvedte első vereségét a bajnokságban, ám így is négypontos előnnyel áll a tabella élén.

Az Ifjúsági bajnokság 15. játéknapján a mieink a sereghajtó Budaörs otthonában szerepeltek és csupán az első percek hoztak komolyabb csatát, ám 3:3-as állás után Horváth Hannáék elhúztak és már a félidőben is nyolc találattal jártak előrébb.

Térfélcserét követően csupán az volt a kérdés, hogy milyen különbséggel nyernek Mátés István tanítványai. A vége kereken húszgólos Hali-siker lett.

Mátés István edző: - Az egerszegiek ellen mélyen a tudása alatt játszott a csapatunk, ezért nem is lehetett más a vége, mint vereség. Budaörsön viszont profi módon hoztuk a kötelező győzelmet. Remélem ezzel a sikerrel visszatalálunk a helyes útra, melyen az ősszel is jártunk.

 

Zala megyei felnőtt bajnokság 9. forduló:

Egerszegi KK-Haladás VSE 27:22 (14:12)

Zalaegerszeg, vezette: Erdélyi, Szűcs

Haladás VSE: Németh Janka – Bogáth Petra 6, Szekeres Szederke 2, Szár Dzsenifer, Falussy Flóra, Sulyok Csenge, Nyári Luca Sára 3. Csere: Horváth Hanna 8/3, Gyallai Virág 1, Szabó Katalin 1, Horváth Angéla 1. Edző: Mátés István

Hétméteres: 1/1 illetve 3/3

Kiállítás: 0 perc illetve 2 perc

 

Ifjúsági II. osztály, Nyugati-csoport 15. forduló:

Moyra-Budaörs Handbal II.-Haladás VSE 19:39 (11:19)

Budaörs, vezette: Barabás, Lázár

Haladás VSE: Németh Janka – Bogáth Petra 3, Szekeres Szederke 2, Szár Dzsenifer, Falussy Flóra 1, Tóth Vivien 7, Nyári Luca Sára 6. Csere: Horváth Hanna 14/2, Sulyok Csenge 2, Gyallai Virág 3, Szabó Katalin 1, Breznovits Karola, Horváth Angéla. Edző: Mátés István

Büntető: 7/5 illetve 2/2

Kiállítás: 0 perc illetve 6 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top