Az elmúlt hetekben három országos versenyen is tatamira léptek cselgáncsozóink. A legjobb teljesítménnyel Kiss Zétény rukkolt ki, aki aranyérmet szerzett a Diák C korosztály győri erőpróbáján.

Kifejezetten sűrű programot bonyolítottak le klubunk judo szakosztályának versenyzői az elmúlt időszakban. Az Antoni Zoltán, Skordai Attila és Czlenner János alkotta edzőtrió által felkészített ifjú sportolók három jelentős viadalon képviselték a Haladás színeit.

A program első állomása Győr volt, ahol a Serdülő B Országos Bajnokságot rendezték meg. A Rába-parti város sportcsarnokában Gadó Dominik gyűjtött be egy bronzérmet úgy, hogy saját korosztályánál eggyel feljebb indult. Judokánk a 36 kilogrammos súlycsoport nyolc indulója közül lett harmadik. A bronzmeccsen egy gyönyörű akció végén végrehajtott ipponnal szerezte meg pályafutása első, országos viadalon elért dobogós helyezését.

Ugyanitt Laczkó Lél hetedikként zárt a 66 kilóban.

A Diák A,B Országos Bajnokságnak Eger adott otthont. A Haliból Gadó Dominik a 38, míg Dercsár-Kovács Mátyás a 41 kilogrammos súlycsoportban lett ötödik.  Utóbbi fiatalembert nagyon kevés választotta el az éremszerzéstől, ugyanis a bronzmérkőzés elején vezetést szerzett, de ezt sajnos később nem tudta megtartani.

Az igazán nagy eredmény a szintén Győrben megrendezett Diák C Országos Bajnokságon jött össze. Itt Kiss Zétény a 36 kilósok között az első helyen végzett, azaz magyar bajnok lett. Klubunk ifjú judokája 15 riválisa közül bizonyult a legjobbnak.

- Nagyon örülünk az elmúlt időszak remek eredményeinek. Természetesen Zétény bajnoki címe az, ami kiemelkedik közülük. Ő négy mérkőzést megnyerve szerezett aranyérmet Győrben. A döntőben nagyon szoros csatát vívott gyomaendrődi ellenfelével és egy vazarit érő akcióval vívta ki a győzelmet, amihez gratulálunk neki. Persze minden pontszerző versenyzőnket dicséret illeti – fogalmazott Antoni Zoltán szakosztályvezető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top