Alaposan kitettek magukért klubunk ifjú judokái az elmúlt időszakban. Antoni Zoltán tanítványai két erőfelmérőn összesen tíz dobogós helyezést gyűjtöttek be.

Februárban egy külföldi, valamint egy hazai versenyen vettek részt a Haladás VSE cselgáncsozói. A zöld-fehér fiatalok először a szlovéniai Lendván megtartott nemzetközi viadalon léptek tatamira. Versenyzőink remekül szerepeltek: négy érmet hoztak haza.

Az U12-es korosztály 32 kilogrammos súlycsoportjában Kiss Zétény első helyen végzett. Az U14-eseknél két ezüst lett a termés: Gadó Dominik a 34 kilósok, míg Laczkó Lél a 60 kilósok között zárt másodikként. Az U16-os korcsoportban Pesti Péter bronzérmet nyert, még pedig 66 kilogrammban.

A hónap végén Nemesvámos volt a házigazdája annak a regionális rangsorversenynek, mely Domonkos László Emlékverseny is egyben. A viadalon összesen 26 egyesület 260 judokája vett részt. Ifjú sportolóink közül hárman bizonyultak legyőzhetetlennek: Tóth Dávid a Diák E 26 kilóban, Varga Máté a Diák D 28 kilóban, míg Kiss Zétény a Diák C 33 kilóban lett aranyérmes. 

Ezüstéremből és bronzéremből kettőt-kettőt gyűjtöttek be a Hali cselgáncsozói. Gadó Dominik a Diák A 35 kilogrammban és a serdülő 36 kilogrammban is a dobogó második fokára állhatott fel. Kiss Benedek a Diák A 35 kilóban, Pesti Péter pedig a serdülő 66 kilóban végzett a harmadik helyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top