A harmadosztályban vitézkedő U 14-es csapatunk valamennyi mérkőzését megnyerte a vasárnap folyamán,  idegenben sikerült a bravúr serdülő együttesünknek is. A felnőtt gárda Tatán megbotlott az újonc ellen, az ifjúsági alakulat pedig drámai mérkőzésen mindössze egy góllal  maradt alul a Dorog korosztályos brigádjával szemben.  A szezonkezdet paprikás mérkőzéseket hozott,  jócskán akadt sikerélmény és kozmetikázni való egyaránt a következő fordulókra.

Nem tudta kifogni a szelet a Dorog vitorlájából felnőtt csapatunk, egy negyedórán keresztül sikerült csak a lányoknak megvalósítani a szakmai elképzeléseket a pályán.  A sajátos játékvezetői felfogásban lejátszott találkozón elsősorban a puha védekezésnek  és a technikai hibáknak köszönhetően nem sikerült tartósan lépést tartani a pályaválasztókkal szemben.   Voltak periódusai a mérkőzésnek,  amikor a felzárkózás látótávolságba kerül,  ám ezen a napon ólomlábakon mozgott a csapat a jóval energikusabban kézilabdázó Doroggal szemben.

 

A szintén Tatán lejátszott ifjúsági mérkőzésen zöld-fehér alakulatunk  csak a felkorbácsolt dramaturgiát hozó végjátékban maradt alul ellenfelével szemben,  Németh Rebeka vezérletével egy időntúli szabaddobással még az egyenlítés is meglehetett volna.  Egy hajszál hiányzott a papíron jobb játékerőt képviselő Dorog ellen,  annál is inkább, mert alig egy hónapja a két korosztályos  együttes már találkozott egymással. A Cell Cupon a Dorog nem hagyott túl sok kérdőjelet a végkifejletet illetően, vasárnap azonban a Haladás kézilabdázott magához képest jobban.  Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a nyáron igazolt Schuszter Nikolett.

 

Serdülőink a XVI.kerületi KMSE otthonában vizitáltak Kistarcsán, az első félidei hengernek köszönhetően  kis túlzással harminc perc alatt eldöntötték a mérkőzést.  A hét gólos különbség nem is igazán fémjelezte a két együttes közötti sebességbeli szakadékot.  A második játékrészben tovább nyílt az olló,  magabiztos győzelemmel zárt a Szombathelyi Haladás.

 

Két tükörsima győzelemmel rajtolt U14-es leánycsapatunk is a harmadosztály Tóth László régió névre elkeresztelt versengésében. A Sárvár és a Kőszeg sem tudott érdemben ellenállni, így nagyon hamar kirajzolódott a gyermekbajnokságban a Haladás erőfölénye. Mindkét mérkőzésen több meghatározó teljesítmény is akadt, a nevezett keret valamennyi kézilabdázója játéklehetőséget kapott. A bajnokságban kimondottan az a cél, hogy a dobogó legfelső fokán landoljon a zöld-fehér alakulat. 

 

Eredmények:

Felnőtt női NB/1 B –nyugat
Dorogi ESE- Szombathelyi Haladás  27:23 (16:11)

Szombathelyi Haladás:  Tömő- Freiberger 2,  Majoros,  Gősi,  Kovács Sz. 4,  Mórocz 3,  Kiss 1
Csere: Schuszter,  Kozma 3,  Horváth H,  Büki, Szekeres,  Németh R. ,  Pap M. 7,  Rábai 3,  Mérő
Vezetőedző: Berendi Antal
Edző: Mátés István

Ifjúsági II. osztály- nyugat
Dorogi ESE- Szombathelyi Haladás 31:30 (15:15)
Gólszerzők:  Horváth H. 10, Schuszter N. 9, Bársony 2,  Horváth A. 1,  Szabó 2, Szekeres 1, Németh N. 4 , Nyári 1
Edző: Mátés István

Leány serdülő II. osztály- nyugat
XVI.kerületi KMSE- Szombathelyi Haladás 19:25 (7: 14)
Kistarcsa Városi Sportközpont
Edző: Huszár Benjámin

 

Gyermekbajnokság, leány U 14 III. osztály Tóth László Régió

Sárvári Kinizsi SE- Szombathelyi Haladás  3:23 (0:9)
Gólszerzők:  Vincze 4,  Marton 1,  Lakics 2,  Farkas K 3,  Huszár 1,  Kondákor 1,  Kuglics 1,  Söptei 3,  Török F. 4,  Kovács V. 3
Edző: Huszár Benjamin


Szombathelyi Haladás-  UFC Kőszeg  33:9  (16:4)
Gólszerzők:  Söptei 8,  Kuglics 4,  Kondákor 3,  Huszár 2,  Farkas K. 1,  Lakics 6,  Vida 3, Szalai-Horváth 1,  Breznovits 2,  Vincze 3
Edző: Huszár Benjamin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top