NB II.-es futsalcsapatunk a Tihany FC gárdája ellen aratott 4-1-es győzelmet a Haladás Sportkomplexumban. A mieink Horváth Félix duplájával, valamint NB I.-es brazil légiósunk, Leandro Rezala és Horváth Zénó góljaival őrizték meg százszázalékos mérlegüket három forduló elteltével.

Sziffer András tanítványai jó formában várták a Tihany elleni összecsapást, az előző fordulóban - idegenben először - az ELTE-BEAC gárdáját győzték le. A mieink már az első percektől dominálni tudtak, majd a 7. minutumban Horváth Zénó bombagóljával a vezetést is sikerült megszerezni (1-0). A folytatásban is a vendégek kapuja forgott inkább veszélyben, de Homlok Leventének is volt lehetősége bravúrt bemutatnia. A helyzetkihasználásunk a félidő további részében viszont hagyott kívánnivalót maga után, ez pedig az utolsó percben meg is bosszulta magát, egyenlítettek a vendégek (1-1). A fordulást követően sem változott a játék képe: mi támadtunk, a vendégek masszívan védekeztek, ráadásul a korábban élvonalbeli veszprémi védő, Schmidmajer Ádám remek napot fogott ki. A jég a 35. percben tört meg: Vidák Balázs remek pontrúgása után Horváth Félix volt eredményes (2-1). A bekapott gól után öt a négy elleni játékra váltott a Tihany, ám ahelyett, hogy egyenlítettek volna, két labdaszerzést követően előbb az utolsó előtti percben Leandro Rezala köszönt be (3-1), majd Horváth Félix tudott duplázni (4-1). Ezzel ki is alakult a végeredmény, csapatunk magabiztos győzelmet aratott, ennek köszönhetően pedig az Újpesttel holtversenyben a tabella élén szerepel.

Sziffer András, vezetőedző: „Remekül kezdtük az idényt, háromból három mérkőzést sikerült megnyernünk. Annak különösen örülök, hogy az első két találkozóhoz hasonlóan ezúttal is rászolgáltunk a győzelemre, gratulálok a srácoknak a jó és eredményes játékhoz”

FÉRFI FUTSAL NB II., NYUGATI CSOPORT, 3. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – TIHANYI FC 4-1 (1-1)

Haladás VSE II.: Homlok Levente - Leandro Rezala, Mézer Viktor, Puhr Bálint, Vidák Balázs, Németh Krisztián, Kárász Noel, Knizs Olivér, Volner Bence, Horváth Félix, Kovács Máté, Horváth Zénó

Vezetőedző: Sziffer András

Tihanyi FC: Schmidmajer Ádám - Dévényi Márk, Körösi Péter, Csernay Dávid, Bocsev Balázs, Pap Kristóf, László Gábor, Bencsik Áron, Horváth Botond, Szücs Máté

Gólszerzők: Horváth Zénó (7’), Horváth Félix 2 (35’, 40’), Leandro Rezala (39’), ill. Csernay Dávid (19’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top