Színvonalas mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedett NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink a felsőházi rájátszás negyedik fordulójában a Palota VSN otthonában maradtak alul.

Nem is olyan régen, a legjobb négy csapat ráadásának első játéknapján Mucsi Péter együttese remek játékkal 3:1-re nyert a Haladás Sportkomplexumban a Palota ellen. Ezúttal a két gárda Budapesten mérte össze a tudását, ahol kifejezetten jól kezdtek a hazaiak, nagyon gyorsan elhúztak 10–1-re. Ezt követően azonban a mieink is elkapták a fonalat és beértük a vendéglátókat, ám nagy csatában az első szettet így is a PVSN nyerte 25–21-re.

A második játszmában a magassági fölényét maximálisan kihasználó hazai gárda volt eredményesebb, 25–16 lett az etap vége. A harmadik szettben viszont már a mi lányaink domináltak és 25–21-gyel szépítettünk.

A negyedik felvonásban a nagyobb rutin a fővárosiak mellett döntött, ennek köszönhetően a játszmát 25–19-re, míg a mérkőzést 3–1-re nyerte meg a Palota.

Mucsi Péter vezetőedző: - Mind a két csapat magas színvonalon teljesített. A végjátékban a tapasztaltabb, budapesti csapat tudta érvényesíteni akaratát, megnyerve ezzel a mérkőzést. Az együttesek kiválóan játszottak a mérkőzésen. A játék színvonala messze meghaladta a másodosztályt. Fiatal csapatom mindent megtett a sikerért, dicséretet érdemel a gárda összes tagja. Ma ugyan nem sikerült megnyernünk a mérkőzést, de semmi okunk sincs szégyenkezni.

 

Palota VSN-Haladás VSE 3–1 (21, 16, -21, 19)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Sajben L., Blázsovics D., Takács B., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó), Héjj L., Varga Á. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top