A várakozásoknak megfelelően idegenben is legyőzte az Aramis együttesét a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára készülő futsalcsapatunk. A derbi főszereplője a három találatot is jegyző Hajmási Milán volt.

Az NB I-es bajnokság 17. fordulójának rangadóját Budaörsön játszották, ahol a tabella negyedik helyén álló Aramis SE fogadta az ezüstérmes pozíciót elfoglaló Haladást. A mérkőzés remek iramban kezdődött: alig hét perc alatt három gól is született. A hazaiaktól Gál András, míg a vasiaktól Hajmási Milán volt eredményes. Utóbbi ráadásul kétszer is megzörgette a hálót. A folytatásban viszont elzárták a felek a gólcsapot és egészen a 23. percig kellett várni a következő találatra. Ekkor Vittamány Dávid vette be a szombathelyiek kapuját. A 29. minutumban azonban jött a következő Hali-gól: Hajmási Milánnnak jött össze a klasszikus mesterhármas. Ezt követően Milos Simic és Vas Ádám is mattolta a fővárosiak cerberusát, így a lényegi kérdések el is dőltek. Fekete Márk találata már se nem osztott, se nem szorzott: a Haladás így is 5:3-ra nyert és így jó formában várhatja a Dunaferr elleni szerdai összecsapást, melyen eldől, hogy sikerül-e a Juanra-legénységnek bejutnia a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé.

Juanra Calvo vezetőedző: - Jól játszottunk, de ennek ellenére sokáig szoros volt a meccs, mert a helyzetkihasználásunk nem volt a legjobb. Megpróbáltam a kulcsjátékosokat picit pihentetni a szerdai rendkívül fontos meccsre, így viszont a többieknek is jutott játéklehetőség. Természetesen örülök a győzelemnek, mert így jó hangulatban utazhatunk majd Dunaújvárosba.

Aramis SE-Haladás VSE 3:5 (1:2)

Gólszerzők: Gál András (5.), Vittamány Dávid (23.), Fekete Márk (36.) illetve Hajmási Milán 3 (3., 7., 29.), Milos Simic (32.), Vas Ádám (33.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top