Petterson Bruno és Michel Melo helyére két brazil játékost szerződtetett klubunk. Caetano de Abreu Madson, valamint Darrieer Soares de Melo már meg is érkezett Szombathelyre és együtt gyakorol a zöld-fehér együttessel.

A különböző okok miatt távozott két légiós pótlását nagyon gyorsan sikerült futsalcsapatunknak megoldania. A komoly térdsérülése végett kieső Petterson Bruno helyére Caetano de Abreu Madson érkezett. A 31 esztendős ballábas játékos pályafutása során megfordult thaiföldi, katari és uruguayi csapatoknál, de Európa sem ismeretlen terep a számára. Játszott már Máltán és Ukrajnában is. Szerepelt abban a Khersonban is, melyben később Dávid Richárd is eltöltött egy fél szezont.

A családi okok miatt távozó Michel Melo pótlására Darrieer Soares de Melót szerződtette a Haladás VSE. A 26 éves brazil játékos eddig hazájában a Araraquara, a Franca, valamint a Pulo do Gato együttesének volt tagja, míg Kínában a Qingdaóban futsalozott.

- Mind a két brazil játékost Juanra mester alaposan feltérképezte videók segítségével. Úgy gondolja, hogy hasznos tagjai lehetnek a két fronton is komoly célokért harcoló csapatunknak. Természetesen ebben bízunk mi is – fogalmazott Pálmay Tamás, klubunk futsalosainak szakágvezetője.

A két új fiú optimális esetben február 10-én mutatkozhat be hivatalos mérkőzésen a Haliban, még pedig az Aramis elleni budaörsi bajnokin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top