Sziporkázó teljesítményének köszönhetően ismét tornagyőzelmet szerzett U 12-es fiúcsapatunk. Takács Gabriella tanítványainak még jóformán ideje sem volt helyére rakni a debreceni Főnix-kupán megkaparintott serleget, már a következő viadalon is aranyéremmel gazdagodtak. Tehetséges növendékeink minden alkalommal öregbítik a város hagyományos klubjának hírnevét, ám mindennél talán fontosabb, hogy rengeteg fiatal lubickol örömében, mikor versenyszerűen kézilabdázhat.  A Haladás büszke tanítványaira és az őket felkészítő szakemberre egyaránt.

Mostanság fiú szakágunk bearanyozza a hétvégéket a Haladás VSE számára, hiszen sikertörténetekért igazán nem kell messzire menni.  A lelkes nebulóknak a kézilabdával kerek a világ, és ezt többnyire minden tornán be is bizonyítják.  Takács Gabriella kis sportolói hangyaszorgalommal kergetik a labdát, és láss csodát hosszú edzések után már nem csak úgy hajkurásszák. Bizony játszanak is vele. Nem is akárhogyan.   A hatékony nevelőmunka ebben a korosztályban gyorsan észrevehető, amit a sportolók most tanulnak, elkíséri majd őket életük végéig is.  A sokoldalú technikai felkészítés mellett a versenyeztetés is fontos, ezért egyesületünk keresi annak módját, miképp juthatnak el a fiatalok több megmérettetésre.  A debreceni tornagyőzelem után ezúttal egy szentgotthárdi négyes viadalra neveztünk be, ahol kiváló szervezés mellett ügyes csapatokkal mérhette össze erejét a Hali fiú delegációja.  A srácok már az első mérkőzésen nagyot toltak a biciklin, ugyanis a bátortalan kezdés után feljavultak a második játékrészre.  A Szentgotthárd VSE becsülettel állta a sarat, a kimaradt helyzetek miatt pedig alaposan megizzasztotta a mieinket.  A játék végére aztán elkapták a fonalat Simon Olivérék, egy fokozattal feljebb állították a sebességváltót. A fifikás lövések pedig olyan ellenállást nem tűrve zuhantak az ellenfél kapuja felé, mint a Niagara-vízesés a kalandvágyó turisták előtt .  A végeredmény ha küzdelmesen is, de papírformával zárult. ( 14-6)


A második mérkőzésen a Kőszeg leselkedett ránk, de az igazán bemelegedő Haladás ellen nem volt érdemi esély a pontszerzésre. Takács Gabriella tanítványai harminc felett termeltek, sok könnyű góllal és egyéni, egy az egy elleni játékkal megfűszerezve. Igazi gálamérkőzés volt, de ki kell emelni, hogy a kőszegiek is becsülettel küzdöttek.  A harmadik találkozó amolyan igazi rangadó volt, a Simontornya elleni minidöntőn nüanszok jelentették a különbséget. A két kapus teljesítménye meghatározó volt, az átlövéseket pedig messzebbről is siker koronázta. A végjátékra négy gólos zöld-fehér győzelmet mutatott az eredményjelző. (16-12) Ismét bravúros teljesítménnyel, minden kétséget kizáróan, valamennyi mérkőzését megnyerve, aranyérmet szerzett U 12-es együttesünk.

Szentgotthárd VSE- Haladás VSE 6: 14
Haladás VSE- Kőszeg 33: 4
Simontornya- Haladás VSE 12:16

A Haladás VSE U12-es csapata:

Edző: Takács Gabriella
Játékosok: Simon Olivér, Rákóczi András, Draskovics Vilmos ,Draskovics Valér, Sugár Bence ,Nagy Belián Németh Csongor, Farkas Bence ,Farkas László, Mátés Bence ,Andrási Mátyás , Mayerhoffer Vencel, Németh Iván, Csarnai Dániel, Juhász András

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top