A közel 100 éves Haladás tovább bővíti a sportolni vágyó szombathelyi gyerekek lehetőségeit, ezért elindítja férfi kézilabda utánpótlás képzését.

A kézilabdázás nem csak városunkban, de a Haladáson belül is nagy hagyománnyal rendelkezik. Rengeteg megkeresés, illetve felkérés érkezett a férfi vonal elindításhoz. Az új Haladás Sportkomplexum szinte minden sportág számára új kapukat nyit meg, így a HVSE női kézilabdája mellett útjára engedhető a fiú utánpótlás is. A város legújabb és legimpozánsabb sportlétesítményének segítségével exkluzív életpályamodellt tudunk felmutatni a hozzánk érkező sportolni vágyó gyerekek számára. A most elinduló fiú toborzás célja, hogy a csarnokunk 21. századi körülményeinek előnyeit ősztől minél több gyermek élvezhesse. Komoly szakmai stábbal, már most várjuk a lelkes fiatalok jelentkezését a szeptemberben induló edzéseinkre.

Általános tájékoztatót a következő e-mail címen lehet kérni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Gál Sándor szakosztályvezető: „Már régóta tervezzük, hogy meglévő női szakosztályunkat kiegészítsük fiú vonalon is. Úgy érezzük, az új komplexum felépülésével, hogy most jött el az idő, hogy ezen az úton is elinduljunk. Szeretnénk, ha minél több fiú is kipróbálhatná magát ebben a sportban.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top