Az utóbbi időszakban egy dobogós helyezést gyűjtöttek be a Haladás VSE cselgáncsozói. Pesti Péter a serdülők között nyert érmet az országos bajnokságon.

Győrben rendezték meg a serdülő korosztályú judo országos bajnokságot. A Hali képviseletében a „B” kategória 60 kilogrammos súlycsoportjában szereplő Pesti Péter ért el harmadik helyezést. A szombathelyi judoka 17 induló közül lett bronzérmes, ami rendkívül jó teljesítménynek minősíthető.

Pesti Péter: - Nyerni szerettem volna és ez majdnem sikerült is. A döntőbe jutásért csupán hosszabbításban kaptam ki. A bronzmeccset viszont magabiztosan hoztam. Összességében elégedett vagyok.

Antoni Zoltán szakosztályvezető is pozitívan értékelte versenyzője teljesítményét. Véleménye szerint Péter a végére egy picit fizikálisan és mentálisan is elfáradt, ezért nem jöhetett össze az a bajnoki cím, melyet korábban már a diák „C” kategóriában megnyert.

A fiatalok közül Gadó Dominik is pontszerző helyen végzett az országos bajnokság diák „B” korcsoportjában. A szombathelyi cselgáncsozó a 35 kilogrammosok között egy 7. helyezést gyűjtött be.

A felnőtt II. osztályú ob-n klubunk edzője, szakosztályvezetője, Antoni Zoltán lépett tatamira. Egy 5. helyezést hozott haza a 90 kg-os súlycsoportban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top