Második alkalommal rendezi meg a Haladás VSE kézilabda szakosztálya a Szent Márton Városi Kézilabda Tornát, melyen előreláthatólag több mint 20 csapat közel 170 játékosa lép majd pályára.

Tavaly hagyományteremtő szándékkal indította el a zöld-fehér klub azt a kezdeményezést, melynek keretében szombathelyi gyerekeket szerettek volna sportolásra, egészen pontosan kézilabdázásra ösztönözni. Az első alkalommal megrendezett Szent Márton Városi Kézilabda Torna komoly sikert aratott, így egyértelmű volt, hogy folytatásnak kell következnie. A szervezők remek munkájának köszönhetően december 4-én szerdán várhatóan hat szombathelyi, valamint meghívottként egy ikervári általános iskola alsó tagozatos diákjai vendégeskedhetnek a Haladás Sportkomplexumban. A torna 8.30 órakor kezdődik majd és várhatóan 14 óráig tart.

- Nagyon örültünk annak, hogy a tavalyi rendezvényünk kifejezetten nagy érdeklődés mellett zajlott le. Úgy néz ki, hogy most még több csapat, gyerkőc jön hozzánk egy jót kézilabdázni. Szeretnénk egy vidám, sportos délelőttöt szervezni nekik, melynek keretében sportágunkat, egyesületünket is népszerűsíteni tudnánk. Fontosnak tartjuk, hogy egyetlen gyermek sem távozhat csalódottan, ezért valamennyien ajándékot, érmet kapnak majd a rendezvény végén – foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat Takács Gergő, a Haladás VSE kézilabdázóinak szakosztályvezetője.

A rendezvény keretében fiú, illetve leány csapatok vetélkedhetnek egymással. A résztvevő együtteseket két kategóriába sorolják: az I-esben az általános iskola 1-2. osztályos tanulói, míg a II-esben a 3-4. osztályosok léphetnek pályára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top