A Zala megyei felnőtt női kézilabda-bajnokság 4. fordulójában a negyedik győzelmét aratta a Haladás VSE. Mátés István tanítványai ezúttal a Vonyarcvashegy csapatára szabtak méretes zakót.

A tabella alapján akár rangadónak is beillett volna a Vonyarcvashegy-Hali derbi, ám mint kiderült, a Balaton-partiak sincsenek egy súlycsoportban a szombathelyi zöld-fehérekkel. A vasiak az első hat támadásukat gólra váltva gyorsan elléptek a hazaiaktól és a szünetben már 19:13-ra vezettek. Térfélcserét követően is fölényben maradt a Hali és végül teljesen megérdemelten nyerte meg 37:22-re a találkozót.

Újabb győzelmének köszönhetően Mátés István csapata továbbra is hibátlan mutatóval áll a tabella élén. A szombathelyiek átlagban 16,5 gólt vertek ellenfeleikre az első négy fordulóban.

Mátés István: - Gratulálok a lányoknak a győzelemhez. Támadásban könnyedén alakítottuk ki a helyzeteket, de védekezésben picit puhábbak voltunk a megszokottnál. Utóbbin a következő meccsen mindenképpen változtatnunk kell.

Vonyarcvashegy SE-Haladás VSE 22:37 (13:19)

Keszthely, vezette: Nagyvizeli, Szűcs

Haladás VSE: Németh Janka – Dobos Dorka 6, Horváth Hanna 8, Szekeres Szederke 5, Sulyok Csenge 1, Tóth Vivien 5, Gyallai Virág 5. Csere: Szár Dzsenifer, Falussy Flóra 1, Nyári Luca Sára 2, Bogáth Petra 3, Breznovits Karola 1, Horváth Angéla, Marton Petra. Edző: Mátés István

7 méteres: 7/3 illetve 1/0

Kiállítás: 4 perc illetve 10 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top