Három fordulót követően százszázalékos teljesítménnyel áll az első helyen a Zala megyei felnőtt bajnokságban a Haladás VSE női kézilabdacsapata. Szekeres Szediék ezúttal a GÓ-NA együttesét verték 30:16-ra. 

Kifejezetten jól kezdte a pontvadászatot a vendég GÓ-NA csapata: az első fordulóban a Pacsai Haladást verték 15 góllal. A szombathelyi Haladással szemben azonban esélyük sem volt Gódor Mihály tanítványainak, ugyanis a hazaiak szó szerint villámrajtot vettek. Gyors támadásokat vezetve, kifejezetten jól védekezve a 16. percben már 9:1-re vezettek a mieink. A félidőben pedig már több mint 10 góllal jártak előrébb a kapuban remeklő Németh Jankát soraikban tudó vasiak.

Térfélcserét követően is gördülékeny maradt a szombathelyi zöld-fehérek játéka és végül fölényes, 30:16 arattak, amivel továbbra is a tabella élén állnak.

Mátés István: - Jól kezdtük a találkozót és gyorsan nagy előnyre tettünk szert. Lényegében már az első félidőben el is döntöttük a mérkőzést. Igyekeztem minden játékosomnak megfelelő meccsterhelést adni, de arra is figyelemmel voltam, hogy a héten még egy újabb összecsapás vár ránk.

Haladás VSE-GÓ-NA SZKKE 30:16 (15:4)

Szombathely, vezette: Atyimov, Jáger

Haladás VSE: Németh Janka – Bogáth Petra 2, Szekeres Szederke 4, Dobos Dorka 1, Szár Dzsenifer 3, Tóth Vivien 3/1, Nyári Luca Sára 1. Csere: Falussy Flóra 5, Gyallai Virág 1, Sulyok Csenge 5, Breznovits Karola, Horváth Hanna 5/1, Horváth Angéla, Reményi Petra. Edző: Mátés István

7 méteres: 2/2 illetve 1/0

Kiállítás: 4 perc illetve 2 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top