A II. osztályú női ifjúsági kézilabda-bajnokság Nyugati-csoportjának negyedik fordulójában már a harmadik győzelmét aratta a Haladás VSE. Csapatunk most a Badaörs együttesét gyalulta a földbe: 43:15 lett a végeredmény.

A tabella utolsó helyén pont nélkül szerénykedő Budaörs együttesét fogadta a Haladás VSE és már az első pillanatokban tudatosította is a vendégekben, hogy nem Szombathelyen fogják elkezdeni a felzárkózást. Mátés István tanítványai az első kilenc támadásukat góllal zárták, ennek köszönhetően pedig el is húztak 9:2-re. A folytatásban ugyan egy pici homokszem került a gépezetbe, ám a félidő végére a lényegi dolgok így is eldőltek.

A 19:6-os állásról induló második játékrészre csupán az a kérdés maradt, hogy mennyivel is nyernek Horváth Hannáék? A vége 43:15 lett, azaz 28 gólos sikert arattak a vasi zöld-fehérek. A több mint magabiztos sikernek köszönhetően a gárda feljött a tabella harmadik helyére.   

Mátés István: - Minden elismerést megérdemelnek a lányok, mivel végig fegyelmezetten és koncentráltan játszottak. Örülök annak, hogy a mérkőzés nagy részében jó sebességgel játszva, látványos gólokat lőve arattunk kiütéses győzelmet.

Haladás VSE-Moyra-Budaörs Handball II. 43:15 (19:6)

Szombathely, vezette: Gácsig, Szecsődi

Haladás VSE: Németh Janka – Horváth Hanna 9/3, Szekeres Szederke 4, Dobos Dorka 3, Szár Dzsenifer 5, Tóth Vivien 4, Nyári Luca Sára 9. Csere: Gyallai Virág 4, Bogáth Petra 1, Sulyok Csenge 4, Breznovits Karola, Horváth Angéla. Edző: Mátés István

7 méteres: 3/3 illetve 4/3

Kiállítás: 2 illetve 2 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top