A felkészülés véghajrájába ért a Haladás VSE női kézilabda csapata. Február 12-én indul az NB1/B bajnokság tavaszi sorozata. A zöld fehérek „hazai” pályán, Bükön fogadják ellenfelüket, a mohácsi csapatot.

A kemény alapozás után elértünk a felkészítő mérkőzésekig, ahol tesztelni tudjuk az elmúlt időszak munkáját. Három új játékost is igazoltunk a következő idényre. Kellett az erősítés a csapatba, hogy fejleszteni és gyorsítani tudjuk a játékunkat.

Az első felkészülési meccsünkön a Budaörs NB1-s csapata fogadta a mieinket. Sikerült felmérnünk, hogy egy magasabb osztálybeli klub ellen hogyan tudunk játszani. A hibáink mellett szép számmal voltak jó és taktikus megmozdulásaink is, ami kezdi az összeszokottság érzését kelteni. A mérkőzés után a NEKA otthonába utaztunk, Balatonboglárba. A délutáni mérkőzés kicsit fáradtan és lassan indult, de a második félidőtől felpörgött a játék, és egy izgalmas játéknak lehettünk tanúi. A korai kelés, a hosszú utazás mind-mind a felkészüléshez és a komfort érzet tágításához tartoznak.

Az utolsó felkészülési meccsek hétvégén lesznek Körmenden. Lányaink egy négycsapatos tornán vesznek részt, ahol éles szituációban tudjuk kipróbálni a begyakorolt játékformákat. A következő hét már az utolsó hajrá a bajnokság előtt, az edzéseken a stratégia és technikai elemek javítása kapja a főszerepet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top