Két bronzérmet nyertek fiú kézilabdacsapataink a XII. Student Comfort Kupán. Az erőfelmérőn a Haladás az U11-es, valamint az U14-es korosztályban végzett a harmadik helyen.

Összesen nyolc együttest indított a Haladás VSE a hagyományos Vas megyei erőfelmérőn. A zöld-fehér fiúk igazán kitettek magukért a több helyszínen megrendezett tornán. A legkisebbek eredménykényszer nélkül próbálgathatták eddig megtanult tudásokat, míg a nagyobbak igazán izgalmas mérkőzéseken vannak túl.

Az U11-ben Falussyné Kertész Helga vezetésével két csapatot is indított a Haladás. A Zöldek a harmadik, míg a Feketék a hetedik helyen zártak.Az U12-eseknél Takács Gabriella együttese negyedikként fejezte be a háromnapos viadalt és a srácok csak 1 góllal maradtak le a dobogó harmadik fokáról a végletekig kiélezett bronzdöntőben.Az U14-ben pedig Skoda Bence legénysége stabil teljesítménnyel szerezte meg az előkelő harmadik helyet.

A lányoknál az U10-es, az U12-es, valamint az U14-es korosztályban szerepeltünk. A legkisebbeknél Hegyi Gergely csapata lépett pályára. Náluk az eredményt nem is számolják, így a játék öröme kapta a főszerepet.

Fallusyné Kertész Helga szakmai vezető: - Egy nagyon hasznos tornán vagyunk túl, melyre az alapozás elején érkeztek a csapataink. Az edzők visszacsatolást kaptak az eddig elvégzett munkáról, láthatták, hogy mely területeken kell még javítani. Jó együttesek ellen léphettünk pályára és igyekeztünk valamennyi gyerkőcnek játéklehetőséget adni. Hazai környezetben mutathatták meg szüleiknek, ismerőseiknek, hogy mire is képesek meccsszituációban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top