Tisztelt Szülők, Sportolóink, Munkatársaink!

A Kormány 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelete az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről és a tegnapi napon a Korm. rendeletben foglalt intézkedések kibővítéséhez igazodva a Szombathelyi MÁV Haladás VSE az alábbi intézkedéseket hozza:

  1. az összes sportágban az utánpótlás edzéseket és versenyeket határozatlan ideig szünetelteti
  2. a felnőtt versenyzők és csapatok edzéseit szigorított rendben tartja,  a sportolók egészségi állapotának folyamatos ellenőrzését előírja
  3. a sportági szakszövetségek által meghozott döntéseknek megfelelően a sportágakban a bajnokságokban való részvételt vagy szünetelteti vagy zártkapus lebonyolítással kerülnek megrendezésre!

A jövőben is MAGYARORSZÁG KORMÁNYA és az OPERATÍV TÖRZS döntései alapján meghatározott intézkedések az irányadóak, melyekkel kapcsolatos, egyesületünket érintő intézkedésekről honlapunkon és közösségi oldalukon folyamatos tájékoztatást nyújtunk!

Tisztelettel kérünk mindenkit, a fertőzés további terjedésének megakadályozása és az egészség védelme érdekében tartsa be a meghatározott ajánlásokat és korlátozásokat!

A megértéseteket köszönjük és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Vigyázzunk Egymásra! 

Szombathelyi MÁV Haladás VSE Elnöksége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top