Tisztelt Szülők!

Az elmúlt hetekben már a környező országokban is megjelent a koronavírus. A  koronavírussal összefüggő történésekre való tekintettel, a fertőzött országokból hazaérkezőknek az érintettek biztonsága érdekében a Szombathelyi MÁV Haladás VSE az alábbi megelőző intézkedéseket javasolja:

Amennyiben a Haladás VSE sportolója, alkalmazottja külföldi tartózkodása során fertőzött területen tartózkodott, kérjük, hogy hazajövetelét megelőzően azonnal értesítse a területileg illetékes járási hivatal népegészségügyi osztályát és kövessék a kapott utasításokat.

A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a sportolók megfelelő ellátása érdekében kérjük a tisztelt szülőket, hogy a fertőzött területek elhagyásától számított tizennégy napig a gyermeke egészségét kísérje fokozott figyelemmel. Kérjük, hogy ez idő alatt a gyermek ne látogassa edzéseinket. Amennyiben a gyermek ez idő alatt belázasodna, telefonon hívják fel a háziorvost és a kapott instrukciókat tartsák be, az orvosi rendelőt személyesen ne keressék fel.

Az éjjel-nappal ingyenesen hívható országos ügyeleti központ telefonszáma 06-80/277-455, illetve 06-80/277-456, de a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is tehetnek bejelentést.

Kérem és egyben köszönöm együttműködésüket!

Bokor Zsolt - Sportigazgató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top