Egyesületünk elnökségi tagját, egyben ezüstérmes súlyemelő olimpikon szakosztályvezetőnket, Márkus Erzsébetet Vas megyei Prima-díjjal tüntette ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.

A Prima Primissima díjat Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) támogatásával alapította 2003-ban. A díj sikere a vállalkozói szféra figyelmét is felhívta az elismerés fontosságára, így 2005-től a Prima Primissima területi Prima-díjakkal egészült ki.

Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. 2015-től pedig ifjúsági elismeréssekkel is kibővítették a kitüntetést. A megyei Prima-díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének. Az évenként odaítélt megyei Prima-díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el.

A kategóriák legjobbjait 2021-ben is a VOSZ Vas Megyei elnöksége jelölte meg, közülük titkos szavazással döntöttek a legjobb háromról. Az idei három Vas megyei Prima-díjazott: Márkus Erzsébet, Földesiné Németh Csilla és Trifusz Péter lett.

Ezúton is gratulálunk Márkus Erzsébetnek, akinek sportpályafutása és egyesületünkért 18 éve folytatott áldozatos munkája példaértékű közösségünkben.

A Weöres Sándor Színházban rendezett díjátadó gáláról bővebben a VAOL oldalán található beszámoló.

Fotó: Giczi Sándor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC
2. Nyírbátori SC
3. Haladás VSE
4. Futsal Veszprém
5. Aramis SE
6. Rubeola FC
7. A Studio Nyíregyháza
8. Magyar Futsal Akadémia
9. DEAC
10. MVFC Berettyóújfalu
11. SG Kecskeméti Futsal
12. Újpest FC-220VOLT
Go to top