Felnőtt labdarúgóink magabiztos, 6-0-s sikert arattak Táplánszentkereszten, ezzel zsinórban a harmadik mérkőzésüket nyerték meg a Megyei I. osztályban. A 17 esztendős Iván Gergő mesternégyest szerzett, de Ferencz Zoltán és Pap Márton is eredményes tudott lenni.

A Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a szintén újonc Táplán csapatához utaztunk. Szenczi Imre tanítványai jól kezdték a párharcot, a 12. percben pedig Ferencz Zoltán góljával megszereztük a vezetést (0-1). A folytatásban a hazaiak is éledeztek, néhány helyzetet ki tudtak alakítani, de a mieink visszataláltak saját lendületes ritmusukhoz, és egy lenyűgöző támadásból Iván Gergő növelte előnyünket a szünet előtt két perccel (0-2). A fordulás után már végig dominálni tudtunk, az 53. percben Iván Gergő ismét beköszönt (0-3), szűk negyedórával később pedig Pap Márton iratkozott fel a góllövők közé (0-4). A hajrához érkezve a 17 esztendős Iván Gergő két perc leforgása alatt megszerezte harmadik, illetve negyedik találatát is a mérkőzésen, kialakítva ezzel a találkozó végeredményét (0-6). Az újabb győzelemnek köszönhetően csapatunk jelenleg az 5. helyen áll a tabellán, három pont távolságban az élmezőnytől.

Szenczi Imre, vezetőedző: Felszabadultan és nagyon jól játszottunk, olyan futballt mutattunk, amely kintről is élvezhető volt. Minden játékosomnak gratulálni szeretnék a teljesítményhez, a mindössze 17 esztendős Iván Gergőt pedig külön dicséret is illeti, aki négy góllal járult hozzá a sikerhez”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY, 9. FORDULÓ

VASI BÁDOGOS KFT. TÁPLÁN SE – HALADÁS VSE-ZANATI SE 0-6 (0-2)

Táplán SE: Gyécsek Martin – Karda Gergő, Vidák Balázs, Gombos Dávid, Neudl Milán, Jantos Dániel, Polyák Máté, Huszár Tamás, Manganelli Attila, Polgár Bálint, Mikovics Zoltán

Edző: Borbás János

Haladás VSE-Zanati SE: Luisser Márk – Buzás László, Nagy Bence (Baumgartner Bálint 75’), Varga Csaba, Péter Ábrahám – Perger Dániel (Szakály Benjámin 63’), Szőts Máté (Kiss Zoltán 82’), Ferencz Zoltán – Iván Gergő, Szenczi Bence, Pap Márton

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Ferencz Zoltán (12’), Iván Gergő 4 (43’, 53’, 78’, 80’), Pap Márton (67’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk is három ponttal gazdagodott, miután egy gólzáporos mérkőzésen 4-3-ra legyőzte a hazaiakat.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19, 9. FORDULÓ

VASI BÁDOGOS KFT. TÁPLÁN SE – HALADÁS VSE-ZANATI SE 4-3 (2-2)

Gólszerzők: Spilenberg Márk (4’), Varga Martin 2 (42’, 53’), Fekete Kornél (73’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 31
2. Futsal Veszprém 31
3. MVFC Berettyóújfalu 30
4. Haladás VSE 29
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 25
7. Újpest FC-220VOLT 20
8. A Studio Nyíregyháza 12
9. Magyar Futsal Akadémia 9
10. Nyírbátori SC 7
11. Rubeola FC 5
12. ELTE-BEAC 1
Go to top