Luiggi Longo Duarte Baptista nyártól egyesületünket erősíti. A Nyírgyulaj 25 éves házi gólkirálya a brazil válogatottal 2020-ban Copa America FUT 7 bajnoki címet szerzett.

Luiggi Longo Brazíliában és Uruguayban nagypályán játszott, illetve az amerikai kontinensen népszerű hetes fociban (Fut 7) kétszeres bajnok volt a Flamengo csapatával, míg a brazil válogatott színeiben 2020-ban megnyerte a Copa Americát. Tavaly januárban érkezett a Nyírgyulaj együtteséhez, ahol házi gólkirályként zárta a szezont.

Juanra Calvo, vezetőedző: „Az előző szezonban a legtöbb gólt szerezte a Nyírgyulajnak. Személyisége és tehetsége miatt is biztos vagyok benne, hogy gyorsan beilleszkedik és hatékonyan segíti majd az eredményességünket”

Pálmay Tamás, szakágvezető: „Luiggi télen érkezett Magyarországra, és üde színfoltja lett a bajnokságnak. Rendkívül gólerős, jól cselező, kétlábas játékos, aki azonnal nagy erősítést jelenthet a csapatnak”

Luiggi Longo: „Mindig is a futsal volt a szenvedélyem, ehhez a sportághoz szerettem volna visszatérni sok év nagypályás tapasztalat után. Ezért nagyon örültem, amikor erre tavaly lehetőséget biztosított számomra a Nyírgyulaj, családtagként fogadtak. Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a magyar bajnokcsapat színeiben számítanak rám a következő szezonban. Remélem, hogy sokat tudok még tanulni a Haladásban, és segíthetem a klubot egy újabb sikeres szezonban! Hajrá, Hali!”

Sok sikert a Haliban, Luiggi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top