Június 1-jén, kedden 18:30-kor kerül megrendezésre a bajnoki címért folytatott párharc második felvonása a Haladás Sportkomplexumban, a Berettyóújfalu együttese ellen. A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink már a lelátóról is szurkolhatnak csapatunknak.

A három nyert mérkőzésig tartó küzdelem második mérkőzésére várjuk szurkolóinkat. Az egész szezont megkoronázó döntősorozat hazai mérkőzésén fontos szerepe van a buzdításnak, mindenkire szüksége lesz a csapatnak a lelátón!

A belépés csak védettségi igazolványt (EESZT applikációval is) érvényes személyazonosító okmánnyal bemutató személynek lehetséges, illetve 18 év alatti kiskorú gyermekének, vagy gyermekeinek. A belépés előtt az okmányokat a sportcsarnok biztonsági személyzete ellenőrzi. A sportcsarnokban nem kötelező a maszkviselés.

 

Jegyvásárlás

A Haladás Sportkomplexum Sportcsarnok főbejáratánál a találkozó előtt egy órával, 17:30-tól lehet megvásárolni a belépőjegyeket.

Teljes árú: 1000 Ft

Diákjegy (érvényes diákigazolvánnyal): 500 Ft

Nyugdíjas jegy (nyugdíjas-igazolvánnyal): 500 Ft

7 év alatt a belépés ingyenes

 

Várunk mindenkit sok szeretettel, harcoljunk közösen a sikerért!

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, így a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők - ugyan kicsit távolabbról – szintén szurkolhatnak a fiúknak.  

Hajrá, Hali!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top