Korosztályos futsalcsapataink az ELTE SE vendégeként léptek pályára a bajnokság 5. fordulójában. U20-as együttesünk egészen a 39. percig győzelemre állt, a hazaiak azonban a mérkőzés utolsó percében dupláztak, és 2-1-re megnyerték a találkozót. Hiányos U17-es együttesünket 7-3-ra múlta felül a jó erőkből álló fővárosi gárda.

U20-as fiataljaink a szintén első győzelmére törő ELTE vendégei voltak a bajnokság 5. fordulójában. Jó tempóban kezdtük a mérkőzést, és masszívan védekeztünk az öt a négy ellen támadó hazaiakkal szemben. Helyzeteinket azonban nem tudtuk értékesíteni az első játékrészben, így gól nélkül ért véget a játékrész (0-0). A pihenő jót tett fiataljainknak, és a 21. percben remek centerjátékot követő szép lefordulása után Puhr Bálint megszerezte a vezetést csapatunknak (0-1). Ezt követően agresszívan támadott le minket az ELTE, nem tudtunk már annyiszor odakerülni a kapujuk elé, mint az első játékrészben. Az utolsó percig álltuk a sarat, de az utolsó 60 másodpercben előbb emberfölényes játékból, majd egy szögletet követően is betalált a házigazda, villámgyorsan megfordítva ezzel a mérkőzés állását, s beállítva a 2-1-es végeredményt. Csapatunk első sikere így továbbra is várat magára, ennek megszerzésére legközelebb október 30-án lesz lehetőségünk a Hidegkúti SC otthonában.

Sziffer András, vezetőedző: Sajnálom, hogy nem sikerült megszereznünk a három pontot, mert sokat tettünk azért, hogy győzelemmel távozzunk a fővárosból. A mérkőzés nagy részében dominálni tudtunk, és határozottan védekeztünk. Sajnos a lefújás előtti percben már azt hittük, hogy mi örülhetünk a sikernek, de akkor jött a hidegzuhany. Az eredmény ellenére is gratulálok a játékosaimnak, nagyot küzdöttek, javarészt jól is játszottak, ám tudomásul kell venni, hogy a mérkőzés negyven percig tart”

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U20 NYUGATI CSOPORT 5. FORDULÓ

ELTE SE – HALADÁS VSE 2-1 (0-0)

Haladás VSE: Soronics Gergő – Horváth Zénó, Kárász Noel, Puhr Bálint, Horváth Félix, Kiss Patrik, Lökkös Gergő, Sodics Ádám, Kovács Máté

Edző: Sziffer András

Gólszerző: Puhr Bálint (21’)

Nem volt könnyű helyzetben U17-es csapatunk, ugyanis Körmendy Gábor karantén miatt, míg Novák Dániel és Grabarics Levente eltiltás okán nem állt Sziffer András rendelkezésére. A hazaiaknál több nagypályás játékos is játszott, köztük U16-os korosztályos válogatott is. A körülményeknek megfelelően nem indult jól számunkra a mérkőzés, már a 3. percben előnybe került az ELTE (1-0). A mieink azonban nagy küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot és két perc leforgása alatt fordítani tudtunk Szár Gábor révén az 5. percre (1-2). A játékrész második fele már ellenfelünké volt, akik kétszer is betaláltak a szünet előtt, így a pihenőre egygólos hátránnyal vonultunk (3-2). Sajnos a fővárosiak ott folytatták a második félidőt, ahol abbahagyták az elsőt: rögtön az első percben beköszöntek (4-2). Próbálkoztunk, küzdöttünk becsülettel, négy nagyobb lehetőségünk is volt, ezeket azonban a kapu előtti rossz döntések miatt nem sikerült gólra váltanunk. A 30. percben aztán újra a hazaiak örülhettek (5-1), majd négy minutummal később a hatodik találatukat is megszerezték (6-2). A 39. percben Vincze Bálint büntetőből kozmetikázta az eredményt, a házigazda azonban még erre is tudott válaszolni, így 7-3-as sikert aratott. Következő mérkőzésünkre október 30-án, szombaton kerül sor, 10 órás kezdettel a Hidegkúti SC együttese vendégeként.

Sziffer András, vezetőedző: „Küzdöttünk, a hozzáállásra egyáltalán nem lehet panaszom, de nem sok esélyünk volt ezen a mérkőzésen. Az eredmény jól tükrözi a két csapat közti különbséget, becsülettel küzdöttek a fiúk, de mivel az ellenfél egyénileg jobb volt, megérdemelten szerezte meg a győzelmet”

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U17 NYUGATI CSOPORT 5. FORDULÓ

ELTE SE – HALADÁS VSE 7-3 (3-2)

Haladás VSE: Győrfy Balázs – Vincze Bálint, Szár Gábor, Vajda Dávid, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Böröcz Marcell, Varga Bence

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Szár Gábor 2 (4’, 5’), Vincze Bálint (39’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top