NB II.-es futsalosaink 4-1-re múlták felül a jó erőkből álló Magyar Futsal Akadémia együttesét. Végig magabiztos csapatjátékkal uraltuk a párharcot, amelyen négy játékosunk is eredményes volt.

Másodosztályú futsalcsapatunk a Magyar Futsal Akadémia együttesét fogadta a Haladás Sportkomplexumban, ellenfelünk a felső-házi rájátszás első fordulójában 14-2-re verte az alapszakaszgyőztes UTE gárdáját, míg a mieink nagy csatában maradtak alul két góllal a REAC vendégeként. Az előjelek alapján nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, de az első fordulóban mutatott csapategységünk bizakodásra adott okot az öltözőnkben.

Az első félidő nagy taktikai csatát hozott, az ellenfél sokmozgásos játékkal próbált fogást találni rajtunk, de remekül védekeztünk, így alig volt lehetőségük. Támadásban is kiválóan működtünk, a 10. percben ez gólban is megmutatkozott, Fehér Dániel révén szereztük meg a vezetést (1-0). A folytatásban is lüktető volt a játék, mi voltunk a veszélyesebbek, mégis váratlanul - egy védekezési megingásunkat kihasználva - a vendégek egyenlíteni tudtak egy minutummal a félidőt jelző sípszó előtt (1-1). Nem adtuk fel a játékrészt, elszántságunk pedig sikeresnek bizonyult, hiszen Kiss Patrik utolsó perces találatával egygólos előnnyel vonultunk pihenőre (2-1). A fordulás után alig telt el öt minutum, Volner Bence hatalmas lökete kötött ki a felső sarokban (3-1). Mindent egy lapra feltéve emberelőnyös játékba kezdett az akadémia csapata, amelyből néhány veszélyes lövést is eleresztettek, azonban nem tudtak kapusunk, Horváth Bendegúz eszén túljárni, sőt a megszerzett labdákból több üreskapus lehetőségünk is volt, ám ezek sajnos kimaradtak. Ahogy telt az idő, megpróbált letámadni az ellenfél, de a mieink jól tartották a labdát, amikor pedig lehetőség volt rá, remekül támadtak, és a hajrában Knizs Olivér találatával kialakult a 4-1-es végeredmény.

Csapatunk a 3. fordulóban április 11-én, 20 óra 30 perckor lép pályára az UTE vendégeként.

Sziffer András vezetőedző: „Csak a legjobbakat tudom mondani a csapatról, és nemcsak az eredmény miatt, hanem a mutatott játék miatt is! Az ilyen mérkőzések szolgálják legjobban a fiatalok fejlődését, és most meg is mutatták, hogy mire képesek. Gratulálok minden játékosnak a nagyszerű teljesítményéhez és a győzelemhez”

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT FELSŐ-HÁZ 2. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA 4-1 (2-1)

HALADÁS VSE II.: Horváth Bendegúz – Knizs Olivér, Fehér Dániel, Puhr Bálint, Vidák Balázs, Soronics Gergő, Kárász Noel, Dobány Patrick, Dobos Dávid, Kiss Patrik, Vincze Bálint, Horváth Zénó, Volner Bence, Horváth Félix

Vezetőedző: Sziffer András

MAGYAR FUTSAL AKADÉMIA: Boldizsár Márk, Lőrincz Máté, Bencsik Gergő, Módly Dominik, Tarpai Gyula, Gaylhoffer Előd, Márki Dániel, Szili Domonkos, Dávid Tamás, Vas Gergely, Szabó Dávid, Csordás Márton, Bokor Gergő, Kovács Péter

Vezetőedző: Tóth Szabolcs

Gólszerzők: Fehér Dániel (10’), Kiss Patrik (20’), Volner Bence (25’), Knizs Olivér (37’) ill. Módly Dominik (19’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top