NB II.-es futsalcsapatunk megőrizte veretlenségét, 4-3-ra győzte le a REAC együttesét a Haladás Sportkomplexumban. Vidák Balázs két góllal vette ki a részét a sikerből, rajta kívül Puhr Bálint és Horváth Félix talált be a rákospalotai kapuba.

Két veretlen együttes csapott össze hétfőn este a Haladás Sportcsarnokban a másodosztályú futsalbajnokság 4. fordulójában. A mieink, akik eddig háromból három mérkőzésüket megnyerték, a két döntetlennel, valamint egy győzelemmel álló REAC gárdáját fogadták. Az első játékrészben a visszahúzódó vendégek ellen több veszélyes támadást is vezettünk, a 8. percben pedig Puhr Bálint révén megszereztük a vezetést (1-0). Előnyünk azonban nem tartott sokáig, ugyanis még ugyanebben a minutumban egyenlíteni tudtak a fővárosiak (1-1). Két perccel később rutinos játékosunk, Vidák Balázs ismét előnyhöz juttatta csapatunkat (2-1). A folytatásban védekezésünk nem működött olajozottan, de Gyimesi Máté remekül őrizte hálónkat, és több találat már egyik oldalon sem esett a szünetig. Vidák Balázs folytatta az eredmény alakítását, a 28. percben duplázott (3-1), a fővárosiak viszont nem adták fel a mérkőzést és nyomás alatt tartották kapunkat. Ennek meg is lett az eredménye, a 34. percben egy gólra zárkóztak a rákospalotaiak (3-2). A végjátékban aztán emberelőnybe kerültünk, ezt pedig gyorsan ki tudtuk használni Horváth Félix révén, amivel a 39. percben ismét kétgólosra növeltük előnyünket (4-2). A vendégek kockáztattak, öt a négy elleni játékra váltottak, és bár pár másodperccel a lefújás előtt sikerült még betalálniuk, ez csak a szépítésre volt elég (4-3). Ezzel zsinórban a negyedik győzelmünket szereztük meg, hibátlan mérleggel várjuk a következő fordulót, ahol ismét egy rangadó vár ránk, a még szintén százszázalékos, listavezető Újpesthez látogatunk.

Sziffer András, vezetőedző: „Nem ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban, viszont ezért is a három pontot adnak, amihez gratulálok a játékosoknak. Érezhető volt, hogy az előző napi U20-as mérkőzés sokat kivett a játékosokból, ezért külön örülök, hogy így is sikerült megszereznünk a győzelmet”

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 4. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – REAC SPORTISKOLA SE 4-3 (2-1)

Haladás VSE II. Gyimesi Máté – Knizs Olivér, Mézer Viktor, Kiss Patrik, Vidák Balázs, Németh Krisztián, Kárász Noel, Horváth Félix, Kovács Máté, Puhr Bálint, Horváth Zénó, Volner Bence

Edző: Sziffer András

REAC: Tusor Dominik, Szántovszki Soma, Kaszala Patrik, Kiss Tamás, Sztojanovics Zoltán, Lengyel Attila, Lückl Levente, Hegyi Péter

Gólszerzők: Puhr Bálint (8’), Vidák Balázs 2 (10’, 28’), Horváth Félix (39’), ill. Sztojanovics (8’), Kiss Tamás (34’), Lückl Levente (40’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top