A veretlenek csatájában 5-3-as vereséget szenvedett másodosztályú futsalcsapatunk Újpesten. A párharc állása a 39. percben még döntetlen volt, de a végjátékban kétszer is betaláltak a hazaiak.

Igazi rangadó várt a másodosztályban remekül, négyből négy győzelemmel álló együttesünkre. Sziffer András tanítványai az Újpesthez látogattak, akik szintén százszázalékos mérleggel várták az 5. forduló derbijét. Jól kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát és irányítottuk a játékot a kontrákra berendezkedő házigazdával szemben. A 8. percben aztán a saját sarokrúgásunk után megszerezték a játékszert a lila-fehérek, és egy gyors ellentámadásból megszerezték a vezetést (1-0). Nem sokkal később újra a hazai publikum örülhetett, nem tudtuk kivédekezni a szögletet, melyből kétgólosra növelte előnyét az UTE (2-0). A folytatásban kiengedtük saját térfelükről ellenfelünket, és egy labdaszerzést követően Mézer Viktor szépített a 16. percben, az eredmény pedig már nem változott a szünetig (2-1). A második játékrésznek nagy elánnal vágtunk neki, és rögtön egy kiváló összjátékból egalizáltunk Kiss Patrik révén (2-2). Lüktetett a mérkőzés, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a két hálóőr azonban remek napot fogott ki. A 30. percben aztán ismét hátrányba kerültünk (3-2), de négy minutummal újfent egyenlítettünk, ezúttal Puhr Bálint volt eredményes (3-3). A hajrában óriási küzdelem folyt a győzelemért, de ebből a hazaiak jöttek ki jobban, az utolsó percekben kétszer is betaláltak (5-3). Az utolsó energiáinkat is felhasználva még megpróbáltuk az öt a négy elleni játékot, de pontatlanok voltunk, így már nem sikerült változtatnunk az eredményen. A következő fordulóban vasi összecsapás vár ránk, október 18-án a Sárvárt fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Sziffer András, vezetőedző: „Csalódott vagyok, és nem feltétlenül az eredmény miatt, hanem az elszalasztott lehetőség okán! Hiányzott a dinamika a játékunkból, sokszor kényelmesen védekeztünk, sok kontrát engedtünk az ellenfélnek, akik könnyedén kihasználták gyermeteg hibáinkat. Ha a következő fordulóban nyerni akarunk a Sárvár ellen, akkor vissza kell térnünk arra az útra, ahol nem elhisszük, hogy jók vagyunk, hanem valóban a pályára visszük a jó teljesítményt. Ha nem százszázalékot adunk bele, akkor kellemetlen meglepetés érhet minket”

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 5. FORDULÓ

UTE-HALADÁS VSE II. 5-3 (2-1)

UTE: Oswald Dániel, Milavecz Kevin, Szűcs Attila, Czerman Márk, Huszty Dániel, Mártonfi Csaba, Ilyés Róbert, Szívós Bence, Genczler Kornél, Orgován György, Medveczki Máté

Haladás VSE II.: Németh Krisztián, Szalmás Zoltán, Kiss Patrik, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Vidák Balázs, Soronics Gergő, Horváth Zénó, Mézer Viktor, Horváth Félix, Knizs Olivér, Puhr Bálint, Kárász Noel

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Genczler Kornél (8’), Czerman Márk (14’), Ilyés Róbert (30’), Huszty Dániel (39’), Milavecz Kevin (40’), ill. Mézer Viktor (16’), Kiss Patrik (21’), Puhr Bálint (34’)

Sárga lap: Knizs Olivér (5’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top