NB II.-es futsalcsapatunk megőrizte veretlenségét, 4-3-ra győzte le a REAC együttesét a Haladás Sportkomplexumban. Vidák Balázs két góllal vette ki a részét a sikerből, rajta kívül Puhr Bálint és Horváth Félix talált be a rákospalotai kapuba.

Két veretlen együttes csapott össze hétfőn este a Haladás Sportcsarnokban a másodosztályú futsalbajnokság 4. fordulójában. A mieink, akik eddig háromból három mérkőzésüket megnyerték, a két döntetlennel, valamint egy győzelemmel álló REAC gárdáját fogadták. Az első játékrészben a visszahúzódó vendégek ellen több veszélyes támadást is vezettünk, a 8. percben pedig Puhr Bálint révén megszereztük a vezetést (1-0). Előnyünk azonban nem tartott sokáig, ugyanis még ugyanebben a minutumban egyenlíteni tudtak a fővárosiak (1-1). Két perccel később rutinos játékosunk, Vidák Balázs ismét előnyhöz juttatta csapatunkat (2-1). A folytatásban védekezésünk nem működött olajozottan, de Gyimesi Máté remekül őrizte hálónkat, és több találat már egyik oldalon sem esett a szünetig. Vidák Balázs folytatta az eredmény alakítását, a 28. percben duplázott (3-1), a fővárosiak viszont nem adták fel a mérkőzést és nyomás alatt tartották kapunkat. Ennek meg is lett az eredménye, a 34. percben egy gólra zárkóztak a rákospalotaiak (3-2). A végjátékban aztán emberelőnybe kerültünk, ezt pedig gyorsan ki tudtuk használni Horváth Félix révén, amivel a 39. percben ismét kétgólosra növeltük előnyünket (4-2). A vendégek kockáztattak, öt a négy elleni játékra váltottak, és bár pár másodperccel a lefújás előtt sikerült még betalálniuk, ez csak a szépítésre volt elég (4-3). Ezzel zsinórban a negyedik győzelmünket szereztük meg, hibátlan mérleggel várjuk a következő fordulót, ahol ismét egy rangadó vár ránk, a még szintén százszázalékos, listavezető Újpesthez látogatunk.

Sziffer András, vezetőedző: „Nem ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban, viszont ezért is a három pontot adnak, amihez gratulálok a játékosoknak. Érezhető volt, hogy az előző napi U20-as mérkőzés sokat kivett a játékosokból, ezért külön örülök, hogy így is sikerült megszereznünk a győzelmet”

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 4. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – REAC SPORTISKOLA SE 4-3 (2-1)

Haladás VSE II. Gyimesi Máté – Knizs Olivér, Mézer Viktor, Kiss Patrik, Vidák Balázs, Németh Krisztián, Kárász Noel, Horváth Félix, Kovács Máté, Puhr Bálint, Horváth Zénó, Volner Bence

Edző: Sziffer András

REAC: Tusor Dominik, Szántovszki Soma, Kaszala Patrik, Kiss Tamás, Sztojanovics Zoltán, Lengyel Attila, Lückl Levente, Hegyi Péter

Gólszerzők: Puhr Bálint (8’), Vidák Balázs 2 (10’, 28’), Horváth Félix (39’), ill. Sztojanovics (8’), Kiss Tamás (34’), Lückl Levente (40’)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top