NB II.-es futsalcsapatunk is elrajtolt, a Haladás Sportkomplexumban kezdte meg a 2021/2022-es bajnoki idényét. Másodosztályú együttesünk két élvonalbeli játékosunkkal kiegészülve és csapatkapitányunk, Vidák Balázs vezérletével aratott 8-1-es sikert a Dunaújváros Futsal felett.

Hétfőn este bajnoki címvédő felnőtt csapatunkat követően másodosztályú együttesünk is pályára lépett, akik a Dunaújváros ellen kezdték meg az idényt. NB I.-es gárdánk a Nyírgyulaj elleni győzelmüket követően a lelátóról szurkoltak második csapatunknak. A mieinknek már a 2. percben megszerezte a vezetést NB I.-es együttesünk új brazil légiósa, Leando Rezala (1-0). A folytatásban csapatunk előnyét rutinos élvonalbeli játékosunk, Hajmási Milán duplázta meg a 8. percben, majd a félidő utolsó percében duplázott, így háromgólos vezetéssel vonulhattunk pihenőre. A szünet után egy öngólnak köszönhetően szépíteni tudtak a vendégek (3-1), ezt követően viszont kiszakadt a hazai gólzsák. A második játékrész első hazai találatát Knizs Olivér jegyezte (4-1), majd nem sokkal később Kiss Patrik iratkozott fel a gólszerzők közé (5-1). A folytatásban Vidák Balázs percei következtek, aki a 35., illetve a 39. minutumban is eredményes tudott lenni (7-1). A mérkőzést Leandro Rezala foglalta keretbe, a brazil klasszis második találatával alakult ki a 8-1-es végeredmény. Csapatunk a következő fordulóban szeptember 20-án, 20 órakor az ELTE-BEAC vendégeként lép pályára.

Sziffer András, vezetőedző: „A visszajátszó Hajmási Milánnal, Leandro Rezalával, valamint a rutinos és tapasztalt Vidák Balázzsal sorainkban végig dominálni tudtunk a mérkőzésen. A mi akaratunk érvényesült, emellett pedig védekezésben is hatékonyak voltunk. Tetszetősen játszottunk, szép dolgokat láttam a srácoktól. Magabiztos győzelmet arattunk, mindenkinek gratulálok!”

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 1. forduló

HALADÁS VSE – DUNAÚJVÁROSI FUTSAL 8-1 (3-0)

Haladás VSE: Németh Krisztián – Leandro Rezala, Kiss Patrik, Hajmási Milán, Vidák Balázs, Soronics Gergő, Knizs Olivér, Mézer Viktor, Puhr Bálint, Horváth Félix, Kovács Máté, Horváth Zénó

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Leandro Rezala 2 (2’, 40’), Hajmási Milán 2 (8’, 20’), Knizs Olivér (31’), Kiss Patrik (35’), Vidák Balázs 2 (35’, 39’)

 

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés Alex – Kovács Krisztián, Csányi Dávid, Bartha Roland, Szabó Kristóf, Gergely Milán, Bán Bercel, Váradi Kornél, Arlen Muncan, Facskó József Tamás

Játékosedző: Facskó József Tamás

Gólszerzők: Mézer Viktor (26’, öngól)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top