Utolsó mérkőzésén, szoros csatában szenvedett 2-3-as vereséget másodosztályú futsalcsapatunk az UTE ellen. U17-es és U20-as fiataljaink alkotta együttesünk méltó ellenfele volt ezüstérmes küzdőtársának.

Egy fordulatokban gazdag szezon végéhez ért együttesünk, amely az NB II.-es bajnokság figyelemreméltó szereplője volt. Az alapszakasz során kiváló játékkal a második helyről várhattuk a folytatást, a felső-ház küzdelmeiben viszont már - élvonalbeli együttesünket sújtó sérüléshullám miatt - alaposan megfiatalított kerettel kellett dolgoznia Sziffer András vezetőedzőnknek. Az már a 10. fordulót megelőzően biztos volt, hogy csapatunk a hatodik, míg aktuális ellenfelünk, az UTE a második helyen fejezi be a pontvadászatot, azonban a tétnélküliség dacára is hatalmas csatát hozott az összecsapás. Németh Benjamin egy formás akció végén a 8. percben szerezte meg csapatunknak a vezetést (1-0), ezután mindkét kapu előtt kialakultak kisebb-nagyobb helyzetek, de a szünetig már nem született több találat. A pihenő után pontrúgásokból fordította meg az eredményt a fővárosi alakulat, tették mindezt négy perc leforgása alatt (1-3). Hátrányunk ellenére sem tört meg lendületünk, és a biztos védekezésre építve több helyzetet is kidolgoztak játékosaink. Ezeket viszont pontatlanul fejeztük be, egészen a 35. percig, amikor egy gyors gólváltásra került sor, Mézer Viktor válaszolt ellenfelünk találatára (2-3). A hajrában aztán mindent egy lapra téve fel rohamoztunk, de nem sikerült pontot, pontokat rabolni a rutinosabb fővárosiaktól.

Sziffer András, vezetőedző: - Az NB II. második helyezettje elleni összecsapás komoly erőpróba volt számunkra, az ilyen mérkőzéseknek van értelme! Habár vereséget szenvedtünk, de játékban jobbak voltunk, megvoltak a lehetőségeink is és a védekezésünk is rendben volt. Végül a két közeli szabadrúgás gól döntötte a három pont sorsát. Ennek ellenére minden játékosomnak jár a gratuláció a mutatott játékért. Sajnálom, hogy nem sikerült győzelemmel befejezni az idényt, megérdemelték volna a srácok, mert igazán jól játszottak.

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport Felső-ház 10. forduló

Haladás VSE II. - UTE 2-3 (1-0)

Gólszerzőink: Németh Benjamin (8.), Mézer Viktor (35.) illetve Czerman M. (22.), Szűcs A. (26., 35.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top