Az elkövetkezendő napokban négy csapatunk is pályára lép a különböző felnőtt-, illetve korosztályos futsal-bajnokságokban. Az NB I-es, az U20-as és az U17-es gárda itthon, míg az NB II-es idegenben szerepel először 2021-ben.

Felnőtt élvonalbeli együttesünk január 10-én, vasárnap 17.15 órakor fogadja hazai pályán a Haladás Sportkomplexumban a tabella harmadik helyén álló Kecskemét gárdáját. Csapatunk jelenleg a második pozíciót foglalja el a tabellán, ám a vesztett pontok tekintetében jobban állnak, mint a listavezető, egy mérkőzéssel többet játszó Berettyóújfalu. Remélhetőleg az M4+ Sporttelevízió által élőben közvetített találkozón Juanra Calvo tanítványai begyűjtik a három pontot, és így megőrzik lépéselőnyüket a nagy rivális hajdúságiakkal szemben.

Vasárnap a korosztályos bajnokság I. osztályában szereplő U17-es és U20-as csapatunk is érdekelt lesz majd. A tabella ötödik helyén állomásozó U17-esienk 12.30, míg a listavezető U20-asaink 14.15 órakor fogadják a Szigetszentmiklós legénységét. Mindkét derbin csak a győzelem lehet elfogadható a zöld-fehér fiatalok számára.

Hétfőn az NB II. Nyugati-csoportjában éllovas „Kishali” közvetlen üldözőjének, a Szigetszentmiklósnak otthonában lép pályára. A két gárda októberi, szombathelyi összecsapását csak óriási küzdelemben tudták a mieink 2–1-re megnyerni, így várhatóan az este 20.30 órakor kezdődő derbin sem lesz könnyű dolguk Sziffer András tanítványainak.

A hazai mérkőzéseinkkel kapcsolatos fontos információ, hogy koronavírus-járvány miatt a találkozókat zárt kapuk mögött leszünk kénytelenek megrendezni, így szurkolóink csak otthonról tudják bíztatni csapatainkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. DEAC
2. MVFC Berettyóújfalu
3. SG Kecskeméti Futsal
4. Újpest FC-220VOLT
5. ELTE-BEAC
6. Nyírbátori SC
7. Haladás VSE
8. Futsal Veszprém
9. Aramis SE
10. Rubeola FC
11. A Studio Nyíregyháza
12. Magyar Futsal Akadémia
Go to top