Nagyszerűen kezdte a 2020-as esztendőt egyesületünk futsal szakosztálya, ugyanis felnőtt csapatunk februárban hazai környezetben megnyerte a Magyar Kupát. Az év végén pedig meccshátrányban várjuk a második helyen a bajnokság folytatását. 

Jubileumot ünnepeltünk idén a futsal szakosztályunkkal, kereken tíz esztendeje alakította meg egy baráti társaság szakágunkat. Szerencsére az évforduló tökéletesre sikerült, a rendhagyó események ellenére is aranyérmesként tudtunk befejezni egy küzdelemsorozatot, a Magyar Kupát.

- A 2020-as év egy újabb sikeres esztendő volt a szakosztály életében. Februárban a Magyar Kupát nyerte meg a csapat, és a bajnokság lezárásakor második helyen állt a tabellán, jó esélyekkel várhatta volna a bajnoki döntőt, ám az a koronavírus-járvány miatt elmaradt– kezdte a visszatekintést Pálmay Tamás szakágvezető, aki természetesen az őszi időszakra is kitért. 

- A 2020-2021-es szezonban is remekül kezdtünk, ugyanis 12 fordulót követően veretlenül állunk a tabella első helyén az NB I-ben. Juanra Calvo vezetőedző legénysége látványos, szórakoztató futsalt játszik és a teljesítménye is nagyon kiegyensúlyozott. Külön öröm, hogy számos fiatal, saját nevelésű játékos beépítése van folyamatban. A srácok a felnőttekkel edzenek, és az élvonalbeli, valamint a másodosztályú pontvadászatban is szerepelnek. Válogatott játékosokkal edzhetnek nap mint nap, rengeteget tanulhatnak, a legjobb magyar és külföldi játékosoktól, edzőktől leshetik el a szakma rejtelmeit – fogalmazott szakágvezetőnk. Külön kiemelte, hogy az NB II-es és az U20-as csapatunk is vezeti jelenleg a saját bajnokságát. Az U17-esek pedig a tabella középmezőnyében állomásoznak. 

- A 2021-es évben a reményeink szerint - ha még nem is januárban -, de valamikor tavasszal újra nézők előtt szerepelhetünk majd, mert szurkolóink biztatása és jelenléte adja meg a mérkőzések lényegét, hangulatát. 

Az elvárások tekintetében a felnőtt csapatnak a Magyar Kupában a címvédésért kell küzdenie, és mindennél jobban vágyunk már az első NB I-es bajnoki címünkre! Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden szurkolónak, sportbarátnak – zárta szavait jókívánságokkal Pálmay Tamás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top