https://www.youtube.com/watch?v=jN2nN0910OQ

Többek között a Homlok Zrt. jelentős szponzorációjának köszönhetően kifejezetten nagy tervekkel vághat neki klubunk NB I-es futsal csapata a hónap végén kezdődő 2020-2021-es szezonnak. Az építőipari cég az elmúlt időszak eredményei alapján határozottan jó reklámhordozót lát Magyar Kupa-győztes együttesünkben.

Egy évek óta tartó gyümölcsöző együttműködés újabb állomásaként kiemelt támogatói szerződést kötött klubunkkal a Homlok Zrt. A gazdasági társaság fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, melynek keretében olyan szombathelyi sportegyesületeket akarnak jelentős összegekkel támogatni, melyek a sikeres felnőtt csapatok mellett sokra hivatott utánpótlással is rendelkeznek.

- Lényegében cégünk a megalapítása óta támogatja a megye legsikeresebb és egyben legpatinásabb egyesületét, a Haladást. Nagyon fontos számunkra, hogy a klubnál remek utánpótlásképzés zajlik, így a fiatalok sportolását is segíteni tudjuk. Természetesen feltérképeztük, hogy kikkel lépjünk szponzori kapcsolatba, mivel a kiemelkedő eredmények ránk is jó fényt vethetnek. Döntésünknél jelentős tényező volt, hogy a zöld-fehér futsal csapat évek óta rendszeres szereplője a bajnokság, illetve a Magyar Kupa döntőjének – fogalmazott Káldi Zoltán, a Homlok Zrt. gazdasági igazgatója.  

Klubunk részéről Bokor Zsolt sportigazgató látta el kézjegyével a kontraktust, aki a köszönet szavai után a támogatás jelentőségéről beszélt.

-  Nagy örömünkre szolgál, hogy a Homlok Zrt. főtámogatóként állt mellénk. Ez egyértelműen stabiliást jelenthet a számunkra. A többi helyi céget is arra szeretnénk buzdítani, hogy amennyiben egy sikeres egyesületet szeretnének szponzorálni, úgy a Haladás mellett döntsenek. Még egyszer köszönet a Homlok Zrt.-nek, de rajtuk kívül az összes olyan szponzornak is, aki ebben a nehéz időszakban is kitartott mellettünk – mondta Bokor Zsolt.

A főtámogató cég neve már fel is került futsalosaink új mezére. Így az új szezonnak is jelentős tervekkel nekivágó csapatunk akár már az első, Ferencváros elleni mérkőzésén egy idegenbeli győzelemmel tovább öregbítheti a Homlok Zrt. hírnevét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top