A hétfőn délben lejárt határidő előtt klubunk futsal szakosztálya három nevezést adott le, így már biztosan indítunk csapatot az NB I-ben, az NB II-ben és a Magyar Kupában is.

Egyelőre úgy néz ki, hogy annak ellenére is átalakul a magyar futsal élvonala, hogy sem bajnokot nem avatott, sem pedig kiesőket nem nevezett meg az országos szövetség. A koronavírus-járvány okozta gazdasági krízis miatt azonban úgy néz ki, hogy lesz olyan együttes, mely kénytelen visszalépni az NB I-től. Szerencsére ez a probléma a mi egyesületünket nem érinti.

- Mi a hétfő déli határidő lejárta előtt leadtuk a nevezésünket az NB I-re, az NB II-re és a Magyar Kupára is. Még visszajelzést ugyan nem kaptunk, de minden bizonnyal elfogadja a szövetség a beküldött anyagainkat és indulhatunk majd mindhárom versengésben. Most még így azt sem tudhatjuk, hogy mely csapatokkal kell majd farkasszemet néznünk a különböző osztályokban – adott tájékoztatást Pálmay Tamás szakágvezető, aki a továbbiakban négy edzőmérkőzésről is beszámolt. Ezek szerint a felkészülést július 27-én megkezdő Juanra-legénység augusztus 5-én Dunaújvárosban, míg 13-án Veszprémben lép majd pályára. Ezek után két hazai derbire van kilátás. Az elsőre, ami 15-e környékén lenne, még nincs ellenfél, a másodikon viszont biztosan az Újpest látogat Szombathelyre. A derbit augusztus 22-én, avagy 24-án játsszák majd le a csapatok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top