A 108-szoros válogatott Dávid Richárd személyében újabb remek játékost szerződtetett a Haladás VSE futsalcsapata. Az ukrán bajnoktól hazatérő klasszissal egyelőre szóban egyeztek meg a szombathelyi klub vezetői.

Féléves ukrajnai vendégszereplés után döntött úgy a MFK Prodexim Kherson futsaljátékosa, hogy hazatér Magyarországra és Szombathelyen folytatja pályafutását.

- Távozott az ukrán bajnokcsapattól az az edző, Javi Rodriguez, aki többek között engem is „odavitt”. Ennek hatására a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem tart igény a spanyol tréner „embereire”.  Nekem volt ajánlatom itthonról és külföldről is. Végül azért döntöttem a Haladás mellett, mert tudom, hogy mind a kupában, mind pedig a bajnokságban komoly célokért küzd a vasi együttes, melynek sok játékosát jól ismerem a válogatottból. A többiekkel pedig korábban a magyar pontvadászatban ellenfélként találkoztam már.  Így nem ismeretlen közegbe érkezem. Örülök, hogy a Haliban folytathatom, mert mindig is jó véleménnyel voltam a szombathelyi zöld-fehérekről – tartott rögtönzött „székfoglalót” Dávid Richárd, aki a válogatott január 3-6. közötti összetartását követően csatlakozik majd a Juanra-legénységhez. A kitűnő futsalossal fél+egyéves szerződést köt a vasi klub. A felek egyelőre csak szóban egyeztek meg, de hamarosan sor kerül majd a kontraktus írásba foglalására is.

Fotó: mlsz.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top