Szeptember 25-én családi tenisznapot tartunk a Sportligetben. Az eseményen vendégünk lesz a szombathelyi születésű örökös magyar bajnok, Szabó Éva és a 2021-es szenior világbajnoki ezüstérmes Bogárné Szabó Éva.

Szeptember 25-én, szombaton családi napot tartunk a Sportligetben. A 9 órakor kezdődő eseményen páros versenyen próbálhatják ki magukat a résztvevők: szülő-gyermek és feleség-férj kategóriákban. 11 órakor vendégünk, Szabó Éva mesél érdekes történeteket a tenisz világáról.

Szabó Éva történetei példaértékűek minden sportszeretőnek, a hamarosan 76. születésnapját ünneplő sportolónő másfél évtizeden keresztül viselhette a címeres mezt, 27 alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet, két alkalommal (1973, 1974) lett az Év Teniszezője. A világ legjobbjai között is eredményesen szerepelt - legjobb világrangsora 37. -, Monte Carlóban elődöntős, a Roland Garroson és a nagy római salakpályás viadalon egyaránt negyeddöntős hellyel büszkélkedhetett, a kontinensbajnokságokról nyolc érmet őriz. Egykoron Budapesten legyőzte az akkor már legendának számító csehszlovák Martina Navratilovát is. Párosban Kitzbühelben bajnoki címet nyert, a hamburgi viadalon döntős volt. A Haladás VSE teniszszakosztályát három évtizeden keresztül vezető Éva nénit az Európai Tenisz Szövetség 2017-ben "Kiemelkedő teljesítményért" díjjal jutalmazta.

12 órától pedig a friss szenior világbajnoki ezüstérmes teniszezőnővel, Bogárné Szabó Évával lesz lehetőség játszani.

 

Szekrényes Zsolt, Szerencsésné Miltényi Éva, Eke László, Kováts Zsolt, Bogárné Szabó Éva és Sákovics Péter Forrás: tenisz-palya.hu

 

Eseménnyel kapcsolatos információk:

Nevezés: írásban 2021.09.24. 19 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

Nevezési díj: nincs

Díjazás: érem

Helyszín: Szombathely, Sportliget Haladás VSE pályái

Időpont: 2021.09.25.

Kezdési időpont: 2021.09.25. 9 óra

Versenyszámok: szülő-gyermek páros, feleség-férj páros

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top