Az előzetesen reméltnél jóval simább, 3:0-ás győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a felső-házi rájátszás harmadik körében a helyi rivális SZOESE ellen. A mérkőzésen csupán csak az első szett alakult szorosan.

Némi meglepetésre a kissé tartalékos összeállításban szereplő SZOESE kezdte jobban a városi rangadót. A nyitószett elején rendre a vendégek jártak előrébb. Szerencsére gyorsan sikerült rendeznünk a sorokat és a játszma végjátéka már egyértelműen a mieinkről szólt. A felvonás vége 25–17 lett ide.

Szerencsére a folytatás már ennyi izgalmat sem tartogatott. A második etapot 25–11-re, míg a harmadikat 25–12-re hozták Mucsi Péter tanítványai, akik magabiztos, 3:0-ás győzelemmel tudták le a helyi rivális elleni összecsapást.

Mucsi Péter vezetőedző: - A veszprémi vereséget követően fontos volt, hogy visszataláljunk az utunkra. Az első szett közepéig nem sikerült játékba lendülnünk. Bátortalanok voltunk, görcsösek. A játszma második felétől feljavultak a nyitásaink, amelyekből nem tudott támadásokat indítani ellenfelünk, így a támadójátékunk jelentősen felgyorsult. A szett végére már egyértelműen domináltunk. A második játszmától kezdve már jól játszottunk, kézben tartottuk a mérkőzést. Támadásban, nyitásokban hozta a csapat a tudását, amellyel rendre nehéz helyzetbe hoztuk ellenfelünket. Összességében magabiztos győzelmet arattunk, elégedett vagyok a lányokkal. Tudunk ennél jobban is játszani, de ma fontos volt, hogy újra győzelemnek örülhessünk és elinduljunk felfelé. Ezt ma végrehajtottuk, készülünk a következő fontos megmérettetésre.

Haladás VSE-Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (17, 11, 12)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Sajben L., Blázsovics D., Takács B., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó). Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. DEAC
2. MVFC Berettyóújfalu
3. SG Kecskeméti Futsal
4. Újpest FC-220VOLT
5. ELTE-BEAC
6. Nyírbátori SC
7. Haladás VSE
8. Futsal Veszprém
9. Aramis SE
10. Rubeola FC
11. A Studio Nyíregyháza
12. Magyar Futsal Akadémia
Go to top