Tatabányán nyert 3:0-ra Mucsi Péter együttese az alapszakasz utolsó fordulójában, így optimistán készülhet a felsőházi rájátszásra, amit február 20-án, szombaton 17 órakor a Palota elleni hazai összecsapással kezd meg.

Lényegében tét nélküli mérkőzésen léptek pályára Tatabányán NB II-es röplabdázóink, ugyanis az már korábban eldőlt, hogy a második helyen jutottak be a felsőházi rájátszásba. Ettől függetlenül a mieink remekül kezdték a találkozót, és a 25–13-ra megnyert első szettben esélyt sem adtak a házigazdáknak. A folytatásban ugyan némileg feljöttek a vendéglátók, de így is sikerült 25–20-ra hoznunk a második játszmát is. A harmadik végül még ennél is szorosabban alakult, de 25–22-re ezt is Mucsi Péter tanítványai hozták, így az összecsapást a várakozásoknak megfelelően 3:0-ra nyerték meg.

Csapatunk így győzelemmel hangolt a felsőházi rájátszásra, amit szombaton 17 órakor a Palota elleni hazai mérkőzéssel kezdhet meg.

Mucsi Péter vezetőedző: - A Tatabánya jó játékosokból álló, ügyes csapat. A mérkőzésnek nem volt már tétje, ezért úgy terveztük, hogy a rájátszásra való felkészülésként tekintünk rá. A játékunk tökéletesítése, több felállás kipróbálása volt a célunk, ezeknek pedig maximálisan eleget tett a csapat. Magabiztos, jó teljesítménnyel sikerült legyőznünk ellenfelünket. A nyitásaink és a támadójáték minősége bizakodásra ad okot a rájátszásra, amit szombaton hazai pályán kezdünk a csoportunk első helyén végzett Palota ellen. A felsőház talán legerősebb csapatával szemben csak fegyelmezett, taktikailag érett játékkal lehet esélyünk győzni. Jelentős magassági fölényben van ellenfelünk, ezért a háló fölötti játék különösen nehézzé teszi a mérkőzést. A Palota játékosainak NB I-ben szerzett tapasztalata is feléjük billentheti a mérleg nyelvét. Mindezek ellenére az alapszakaszban hazai pályán már sikerült legyőznünk leendő ellenfelünket és a budapesti mérkőzésen is nagyon szoros, a legkisebb különbséggel megnyert játszmákkal sikerült győznie a Palotának. Fontos lenne hazai pályán jól indítani a rájátszást. Várhatóan nagy küzdelemben fog eldőlni a mérkőzés. Az internetes nézők számára csemegének ígérkezik a nyugati rangadó.

 

Tatabányai RSE–Haladás VSE 0–3 (-13, -20, -22)

Haladás VSE: Csóka L, Zoltán A, Varga Á., Blázsovics D, Takács B., Németh B. Cserék: Kiss D. (liberó), Fatér J., Héjj L. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC
2. Nyírbátori SC
3. Haladás VSE
4. Futsal Veszprém
5. Aramis SE
6. Rubeola FC
7. A Studio Nyíregyháza
8. Magyar Futsal Akadémia
9. DEAC
10. MVFC Berettyóújfalu
11. SG Kecskeméti Futsal
12. Újpest FC-220VOLT
Go to top