Három kifejezetten szoros szettben kapott ki 3:0-ra NB II-es női röplabdacsapatunk a Palota VSN otthonában. A találkozó egyik pozitívuma, hogy hosszú sérüléséből felépülve visszatért Takács Bernadett.

Lényegében tét nélküli mérkőzésen lépett pályára a Palota vendégeként Mucsi Péter együttese, ugyanis az már korábban eldőlt, hogy mindkét csapat bejutott a felsőházi rájátszásába. Ennek megfelelően felszabadult játékkal egy kiélezett, izgalmas meccset hoztak össze a küzdő felek.  Sajnos mindhárom szett hasonló koreográfia szerint alakult, a végjátékig együtt haladtak a csapatok, ott pedig mindhárom alkalommal a hazaiak játszottak picit pontosabban. Így az első és a második játszmát egyaránt 23-ra, míg a harmadikat 20-ra nyerték meg. Azaz összességében 3:0-ra győztek.

A végeredménytől függetlenül nyugaton a Haladás, a Palota VSN, a SZOESE és a Veszprém kvalifikálta magát a felsőházba. Külön öröm, hogy a fővárosi mérkőzésen hosszú sérülése után felépülve ismét pályára lépett zöld-fehér színekben Takács Bernadett.

Mucsi Péter vezetőedző: - Az NB II-es bajnokság egyik legerősebb csapatával találkoztunk. Azt terveztük, hogy a tét nélküli mérkőzésen a saját játékunkat próbáljuk tökéletesíteni és több felállást is ki akartunk próbálni. A csapat az eltervezetteket maximálisan végrehajtotta. Valamennyi játszma csak nagyon szoros végjátékban dőlt el a hazaiak javára. Kettő a lehető legkisebb különbséggel. Látjuk, hogy mik azok a játékelemek, amelyeket javítanunk kell. A következő forduló erre jó lehetőséget kínál és aztán jöhet a rájátszás.

Palota VSN-Haladás VSE 3:0 (23, 23, 20)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Varga Á., Blázsovics D., Héjj L., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó), Sajben L., Takács B. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE
2. Futsal Veszprém
3. Aramis SE
4. Rubeola FC
5. A Studio Nyíregyháza
6. Magyar Futsal Akadémia
7. DEAC
8. MVFC Berettyóújfalu
9. SG Kecskeméti Futsal
10. Újpest FC-220VOLT
11. ELTE-BEAC
12. Nyírbátori SC
Go to top