NB II.-es röplabdacsapatunk a MÁV Előre Akadémia otthonában szenvedett 3:1-es vereséget a szezon nyitányán. Lányaink nagyot küzdöttek, a második etapon kívül szoros játszmákat játszottak a jó erőkből álló fehérvári csapat ellen.

Elkezdődött bajnoki másodosztályban szereplő röplabdásaink számára is a 2021/2022-es szezon. Az első fordulóban pihent csapatunk, Dr. Mucsi Péter tanítványai a második játéknapon utaztak Székesfehérvárra, ahol az NB I.-es játékosokkal felálló MÁV Előre Akadémia vendégeként léptek pályára. Az első játszmát jól kezdték lányaink, de a végjátékunkba néhány hiba csúszott, ezért végül a hazaiak nyerték meg (25-21). A második etapra rányomta bélyegét az előző csalódottsága, szétesett játékunk, így könnyedén húzták be a fehérváriak (25-15). A harmadik szettben aztán ismét harcos arcát mutatta meg együttesünk, végig kézben tartottuk a játékot, mellyel 23-25-re nyertünk. A negyedik felvonás kiélezett küzdelmet hozott, apróságok döntötték el a kimenetelét, végül két ponttal a MÁV Előre tudott jobb lenni, és ezzel 3:1-re nyerték meg a mérkőzést. A következő fordulóban, október 17-én 17:30-kor az MTK Budapestet fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Dr. Mucsi Péter: „Jól kezdtük a mérkőzést, egészen a játszma végéig több pontos előnnyel vezettünk, de nagyon elszúrtuk a végjátékot. A második játszmában szétestünk. A harmadik és a negyedik játszma mutatja, hogy mire vagyunk képesek. A mai teljesítményünk ennyire volt elég, de nincs okunk szégyenkezni, egyenrangú felei voltunk az élvonalbeli játékosokkal felálló ellenfelünknek”

MÁV Előre Akadémia - Haladás VSE 3-1 (25-21; 25-15; 23-25; 26-24)

Vezetőedző: Dr. Mucsi Péter

Haladás VSE: Horváth Barbara, Zoltán Anna, Varga Ágota, Németh-Takács Bernadett, Marton Gabriella, Németh Blanka; csere: Kiss Dorka (libero), Kovács Szófia, Katona Virág, Héjj Lotti,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 31
2. Futsal Veszprém 31
3. MVFC Berettyóújfalu 30
4. Haladás VSE 29
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 25
7. Újpest FC-220VOLT 20
8. A Studio Nyíregyháza 12
9. Magyar Futsal Akadémia 9
10. Nyírbátori SC 7
11. Rubeola FC 5
12. ELTE-BEAC 1
Go to top