Kiélezett küzdelemben 3:0-ás győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a Veszprém gárdája ellen. A mérkőzés csak a végeredmény alapján tűnik simának, minden egyes pontért meg kellett harcolniuk Mucsi Péter tanítványainak.

A felsőházi rájátszás ötödik fordulójában azzal a veszprémi csapattal találkoztak a mieink, akitől a második körben 3:0-ás vereséget szenvedtek idegenben. Így egyértelmű, hogy a visszavágás vágya is fűtötte a zöld-fehér röpiseket.

Az első szett pedig kifejezetten jól is alakult, taktikus nyitásokkal, szép támadásokkal húztak el Zoltán Annáék a vendégektől és 25-17-re hozták is a nyitójátszmát.

A második etap viszont már jóval nagyobb csatát hozott, 16–15-nél még csupán csak egyetlen apró pont volt az előnyünk. Szerencsére a végjáték a mi elképzeléseink szerint alakult és 25-21-es eredménnyel zárult, azaz már 2:0 volt nekünk.

A harmadik felvonásban óriási labdameneteket produkáltak a küzdő felek: szinte végig fej-fej mellett haladtak. Mucsi Péter együttesének volt három olyan meccslabdája is, melyet hárítottak a veszprémiek. A negyedik viszont meglett, a 26–24-es siker pedig azt jelentette, hogy a derbi 3:0-ás Hali-győzelemmel zárult.  

Mucsi Péter vezetőedző: - A betegségek miatt másik felállásban játszottunk a mai mérkőzésen, ami a nehézségek ellenére nagyon összeszedett játékot hozott. Végig kiélezett küzdelem folyt a pályán. A megbeszélt taktikát maximálisan betartották a lányok és nagy szívvel játszottak. Ma képesek voltunk egymásért játszani és csapatként, együtt, összefogva küzdeni és nyerni.

 

Haladás VSE-Veszprémi ESC 3:0 (17, 21, 24)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Sajben L., Takács B., Héjj L., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó), Varga Á., Katona V., Németh N., Horváth B. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top