Az előzetesen reméltnél jóval simább, 3:0-ás győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a felső-házi rájátszás harmadik körében a helyi rivális SZOESE ellen. A mérkőzésen csupán csak az első szett alakult szorosan.

Némi meglepetésre a kissé tartalékos összeállításban szereplő SZOESE kezdte jobban a városi rangadót. A nyitószett elején rendre a vendégek jártak előrébb. Szerencsére gyorsan sikerült rendeznünk a sorokat és a játszma végjátéka már egyértelműen a mieinkről szólt. A felvonás vége 25–17 lett ide.

Szerencsére a folytatás már ennyi izgalmat sem tartogatott. A második etapot 25–11-re, míg a harmadikat 25–12-re hozták Mucsi Péter tanítványai, akik magabiztos, 3:0-ás győzelemmel tudták le a helyi rivális elleni összecsapást.

Mucsi Péter vezetőedző: - A veszprémi vereséget követően fontos volt, hogy visszataláljunk az utunkra. Az első szett közepéig nem sikerült játékba lendülnünk. Bátortalanok voltunk, görcsösek. A játszma második felétől feljavultak a nyitásaink, amelyekből nem tudott támadásokat indítani ellenfelünk, így a támadójátékunk jelentősen felgyorsult. A szett végére már egyértelműen domináltunk. A második játszmától kezdve már jól játszottunk, kézben tartottuk a mérkőzést. Támadásban, nyitásokban hozta a csapat a tudását, amellyel rendre nehéz helyzetbe hoztuk ellenfelünket. Összességében magabiztos győzelmet arattunk, elégedett vagyok a lányokkal. Tudunk ennél jobban is játszani, de ma fontos volt, hogy újra győzelemnek örülhessünk és elinduljunk felfelé. Ezt ma végrehajtottuk, készülünk a következő fontos megmérettetésre.

Haladás VSE-Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (17, 11, 12)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Sajben L., Blázsovics D., Takács B., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó). Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top