A Palota VSN ellen aratott 3:1-es győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink az első szettben ritkán látható parádés játékot produkáltak.

Minden kétséget kizáróan az egyik, ha nem a legnehezebb ellenfél érkezett a Haladás Sportkomplexumba a rájátszás első fordulójában, ugyanis a Palota a mieinket megelőzve végzett az alapszakaszban az A-csoport első helyén. Ennek tudatában csak szuperlatívuszokban lehet arról beszélni, hogy milyen teljesítményt nyújtottak Mucsi Péter tanítványai az első szettben. A zöld-fehér lányok úgy nyerték meg 25–7-re ezt a játszmát, hogy szó szerint egymást múlták felül a játék valamennyi elemében.

A folytatás viszont már azt hozta, amit előzetesen várni lehetett, azaz érvényesült a mérkőzés rangadó jellege: minden apró pontért alaposan meg kellett küzdeni. Szerencsére ebből is a mi csapatunk jött ki jobban. Ugyan a harmadik etapot nagy csatában 25–22-re elveszítettük, ám a másodikat és a negyediket ugyanilyen éles küzdelemben behúztuk, így összességében 3:1-re megnyertük a rendkívül fontos összecsapást.  

Mucsi Péter vezetőedző: - Nagy akarással, motivációval vágtunk bele a mérkőzésbe. Rengeteget készültünk ellenfelünkből, aminek az eredménye az első játszma nagyarányú sikere lett. A második szettől nagyobb erőket mozgósított a Palota, de taktikailag érett játékot mutattunk az egész mérkőzésen, így komoly győzelmet tudtunk aratni. Minden dicséretet megérdemel a csapat. Büszkék lehetünk a lányokra.

 

Haladás VSE-Palota VSN 3:1 (7, 22, -22, 23)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Sajben L., Blázsovics D., Takács B., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó). Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top