Tatabányán nyert 3:0-ra Mucsi Péter együttese az alapszakasz utolsó fordulójában, így optimistán készülhet a felsőházi rájátszásra, amit február 20-án, szombaton 17 órakor a Palota elleni hazai összecsapással kezd meg.

Lényegében tét nélküli mérkőzésen léptek pályára Tatabányán NB II-es röplabdázóink, ugyanis az már korábban eldőlt, hogy a második helyen jutottak be a felsőházi rájátszásba. Ettől függetlenül a mieink remekül kezdték a találkozót, és a 25–13-ra megnyert első szettben esélyt sem adtak a házigazdáknak. A folytatásban ugyan némileg feljöttek a vendéglátók, de így is sikerült 25–20-ra hoznunk a második játszmát is. A harmadik végül még ennél is szorosabban alakult, de 25–22-re ezt is Mucsi Péter tanítványai hozták, így az összecsapást a várakozásoknak megfelelően 3:0-ra nyerték meg.

Csapatunk így győzelemmel hangolt a felsőházi rájátszásra, amit szombaton 17 órakor a Palota elleni hazai mérkőzéssel kezdhet meg.

Mucsi Péter vezetőedző: - A Tatabánya jó játékosokból álló, ügyes csapat. A mérkőzésnek nem volt már tétje, ezért úgy terveztük, hogy a rájátszásra való felkészülésként tekintünk rá. A játékunk tökéletesítése, több felállás kipróbálása volt a célunk, ezeknek pedig maximálisan eleget tett a csapat. Magabiztos, jó teljesítménnyel sikerült legyőznünk ellenfelünket. A nyitásaink és a támadójáték minősége bizakodásra ad okot a rájátszásra, amit szombaton hazai pályán kezdünk a csoportunk első helyén végzett Palota ellen. A felsőház talán legerősebb csapatával szemben csak fegyelmezett, taktikailag érett játékkal lehet esélyünk győzni. Jelentős magassági fölényben van ellenfelünk, ezért a háló fölötti játék különösen nehézzé teszi a mérkőzést. A Palota játékosainak NB I-ben szerzett tapasztalata is feléjük billentheti a mérleg nyelvét. Mindezek ellenére az alapszakaszban hazai pályán már sikerült legyőznünk leendő ellenfelünket és a budapesti mérkőzésen is nagyon szoros, a legkisebb különbséggel megnyert játszmákkal sikerült győznie a Palotának. Fontos lenne hazai pályán jól indítani a rájátszást. Várhatóan nagy küzdelemben fog eldőlni a mérkőzés. Az internetes nézők számára csemegének ígérkezik a nyugati rangadó.

 

Tatabányai RSE–Haladás VSE 0–3 (-13, -20, -22)

Haladás VSE: Csóka L, Zoltán A, Varga Á., Blázsovics D, Takács B., Németh B. Cserék: Kiss D. (liberó), Fatér J., Héjj L. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 15
2. Futsal Veszprém 12
3. MVFC Berettyóújfalu 12
4. DEAC 10
5. SG Kecskeméti Futsal 10
6. Haladás VSE 7
7. Újpest FC-220VOLT 4
8. Nyírbátori SC 3
9. A Studio Nyíregyháza 3
10. Magyar Futsal Akadémia 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top